dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O fetiță de două luni, infectată cu coronavirus, s-a stins din viață

NAȚIONAL. O fetiță de două luni, infectată cu coronavirus, s-a stins din viață
26 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în Botoșani, unde un bebeluș de două luni şi trei săptămâni, diagnosticat cu COVID-19, dar care avea şi alte afecțiuni, a murit pe Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Fetița s-a stins din viață marți. A intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Un bebeluş de două luni şi trei săptămâni, diagnosticat cu Covid-19, dar care avea şi alte comorbidităţi a decedat, marți, pe Secţia de pediatrie a Spitalului "Mavromati" din Botoşani.

Potrivit Observator News, fetiţa, care s-a născut cu malformaţii congenitale de cord, a fost transferată de la Spitalul Municipal Dorohoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu insuficienţă respiratorie acută, iar după testare a fost declarată pozitivă la coronavirus.

Pacientul de două luni, cu malformaţii congenitale de cord, se transferă de la Dorohoi la Botoşani, cu insuficienţă respiratorie acută. A fost testat, a ieşit pozitiv. A făcut multiple stopuri cardio-respiratorii resuscitate de colegii de pe terapie intensivă şi ieri (n.r.- marţi) a decedat”, a declarat pentru Agerpres directorul DSP Botoşani, Monica Adăscăliţei.

Potrivit directorului DSP Botoșani, virusul SARS-CoV-2 a fost determinant în ceea ce priveşte decesul fetiţei, având în vedere celelalte afecţiuni ale acesteia.


Sursă foto: izzso.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233