dobroge.tv

Live

AUSTRALIA. Stare de dezastru declarată în Melbourne - locuitorii nu au voie noaptea pe străzi

AUSTRALIA. Stare de dezastru declarată în Melbourne - locuitorii nu au voie noaptea pe străzi
03 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

În lupta cu limitarea răspândirii infectării cu coronavirus, statul Victoria, al doilea cel mai populat din Australia, a declarat duminică stare de dezastru. Numărul mare de cazuri de transmitere comunitară şi cu origine necunoscută au obligat autorităţile să ia noi măsuri, care vor fi valabile 6 săptămâni.

Începând de duminică, în Melbourne, capitala statului Victoria, a fost impusă o interdicţie de circulaţie de la 8 p.m. la 5 a.m., oamenii având voie să plece de acasă doar la serviciu sau pentru a avea grijă de cineva. Noile restricţii limitează timpul pe care locuitorii din Melbourne îl pot petrece pentru a face mişcare în spaţiu liber sau pentru cumpărături esenţiale. Toate şcolile vor trece la sistemul de învăţare de la distanţă, începând de miercuri.Supermarketurile vor rămâne deschise, iar restaurantele, care deja nu aveau permisiunea să funcţioneze în spaţii închise, vor putea continua serviciile de comenzi şi livrări.

Guvernul federal susţine măsurile din Victoria, premierul Scott Morrison afirmând pe Facebook că sunt ”regretabile dar necesare” pentru a opri răspîndirea pandemiei.

De asemenea, starea de dezastru conferă poliţiei atribute suplimentare pentru a se asigura că oamenii respectă indicaţiile autorităţilor de sănătate publică.

Restricţiile referitoare la circulaţie şi la activităţile de afaceri vor fi mai puţin stricte în restul statului, faţă de Melbourne. Andrews a spus că noi restricţii referitoare la activităţile de afaceri din Victoria vor fi anunţate luni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233