dobroge.tv

Live

Cursă spre moarte. Au murit la o lună după ce și-au înmormântat fratele, respectiv tatăl: „Erau la întrecere. A încercat să-l intimideze”

Cursă spre moarte. Au murit la o lună după ce și-au înmormântat fratele, respectiv tatăl: „Erau la întrecere. A încercat să-l intimideze”
23 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a curmat sâmbătă viața a doi tineri. Tragedia s-a petrecut la intrare în localitatea Galeșu, spre Poarta Albă. La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD C și două echipaje (tip C si tip B) de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanţa.

CITEȘTE ȘI: ATENŢIE, IMAGINI CUMPLITE! Trei corpuri pline de sânge, înşirate pe câmp şi ţipete de durere, în urma accidentului de la Galeşu. Martorii spun că se întreceau şi azi: ''Unu-i mort aicea''- VIDEO

Doi bărbați, de 27 de ani, respectiv 40 și-au pierdut viața, în timp ce un tânăr a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Constanța și se află în comă. Cei doi sunt cunoscuți între prieteni ca Bițu și Arapi și, potrivit unor martori, aceștia au participat și la cursele ilegale de maşini, de pe Autostrada A4 -- detalii aici: Teribilismul i-a costat viaţa. Tinerii care au murit în cumplitul accident de la Galeşu au participat la cursele ilegale de pe A4

La începutul acestei săptămâni, Bițu își chema prietenii la curse prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare: „Gata băieți....nouă achiziție...335i..vă aștept la coșie. Știu și de asta vă este frică să ieșiți pe autostradă”. În seara de miercuri, 21 ianuarie, a avut loc cursa de pe autostradă, iar Bițu a fost câștigătorul: „Bitu Latif Serkan a făcut întrecere cu Rente Rnt din Hârșova 550d. Bițu a câștigat” -- detalii aici: Pericol pe Autostrada A4. Mai mulți șoferi filmați în timp ce fac liniuțe: polițiștii s-au autosesizat și îi caută. VIDEO

Și-au pierdut fratele, respectiv tatăl

Potrivit unor surse, Arapi, tânărul de 27 de ani era nepotul lui Bițu. În urmă cu o lună, cei doi au suferit o pierdere în familie. Tatăl lui Arapi, frate cu Bițu și-a pierdut viața. Acum, familia lor a mai pierdut doi membri.

Offf Doamne. De ce ai plecat așa repede de noi fratele meu Bairam”, scria Bițu la 24 decembrie 2021 pe o rețea de socializare. 

Cursă spre moarte

După cursa ilegală, Bițu s-a ales cu permisul suspendat. Dar nu a renunţat. Și-a lăsat un nepot la volan. Iar în spate, mai era încă un nepot. La ieşirea din Nazarcea, maşina lor a zburat de pe drumul judeţean. Imaginile, surprinse imediat după accident, sunt înfiorătoare. Toţi cei trei au fost aruncaţi pe câmp. Niciunul nu avea centură.

Potrivit fratelui lui Bițu, acesta participa la o altă cursă. Cea de-a doua mașină a dispărut însă după accident.

Erau în întrecere şi ăstalaltul a intrat peste el şi a pierdut controlul la volan. A încercat să-l intimideze, să-l câştige. Da, a încercat să-l intimideze”, a declarat fratele lui Bițu pentru observatornews.ro.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

Vestea morții celor doi a șocat atât familia cât și prietenii și cunoscuții. Pe rețelele de socializare au apărut mesaje de condoleanțe.

Allah rahmet eilesin nu îmi vine sa cred era un băiat de nota 10

Vei rămâne în sufletele noastre o legendă vie. Acolo unde vei fi să-ți aduci aminte de noi și de cei iubiți ai tăi. Să nu ne uiți niciodată Bițu. Ai fost mereu iubitor de toată lumea și acolo tot așa să fi….. allahim bu adamin mecheani cenet olsun Amin

Nu mai am putere. Mi s-a ars sufletu

Of, frate. Ne-ai părăsit și tu.. ne-ai lăsat o mare durere. Nu te voi uita niciodată. Te-ai dus prea devreme


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233