dobroge.tv

Live

Tatăl Raisei, declarații sfâșietoare despre momentele de după tragedie: „Ţipam la ei că mi-au omorât copilul. Mi-au spus să termin cu circul şi mă împingeau”

Tatăl Raisei, declarații sfâșietoare despre momentele de după tragedie: „Ţipam la ei că mi-au omorât copilul. Mi-au spus să termin cu circul şi mă împingeau”
19 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tatăl Raisei a trăit clipe de coșmar. Acesta povestește ce s-a întâmplat după ce fiica sa a fost lovită de un polițist pe o stradă din București. Bărbatul susține că în momentele în care își striga disperarea față de pierderea fiicei, polițiștii ajunși la fața locului i-au spus să „termine cu circul”. Mai mult, și mama celeilalte copile lovite a povestit prin ce trece aceasta.

CITEȘTE ȘI: Durere şi revoltă după ce Raisa a fost ucisă pe trecere de o mașină de poliție. În timp ce tatăl s-a prăbuşit de durere, poliţistul verifica cu bocancul dacă e vie: ''Copilaşul meu bun...''

Mama Marinei, fata de 11 ani care a scăpat ca prin minune din teribilul accident a povestit pentru Observator, clipele dramatice prin care trece copilul.

Se mai trezeşte noaptea. Tresare noaptea. Visează referitor la accident pentru că mă tot strigă: "Mami! Mami! Repede! Repede! Mă doare piciorul! Mami! Mami!" Eu am încercat să îi spun ce s-a întâmplat şi cu prietena ei ca să afle de la mine, să nu afle de la alţi prieteni. Am văzut-o că refuză să conştientizeze, să accepte situaţia”, a declarat Denisa, mama Marinei pentru sursa citată.

A zis că nu ştie decât că a fost lovită, că i s-a tăiat filmul pentru câteva secunde iar în momentul când s-a văzut jos pe şosea a încercat... În mintea ei a fost doar că trebuie să se tragă pe trotuar să nu fie lovită de o altă maşină. Având piciorul fracturat ea nu a putut, s-a târât practic”, a mai declarat mama copilei.

Fata a cerut ajutorul trecătorilor pentru a-şi suna mama.

Zice "S-a întâmplat un eveniment pe Laminorului, pe trecerea de pietoni". Iar pe ea am auzit-o pe fundal cum ţipa şi plângea "Mami! Mami! Vino repede că mă doare piciorul!"”, a mai spus femeia pentru sursa citată.

Marina a fost externată ieri de la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a fost operată. A suferit mai multe fracturi, însă medicii spun totuşi că a avut noroc: lovitura nu îi va afecta creşterea.

CITEȘTE ȘI: Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o altă fetiță: „Părinții tăi nu mai trebuie să plângă fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri”

Clipe de coșmar pentru tatăl Raisei

Răpus de durere, tatăl raisei a povestit scene increbile petrecute după accident. Omul speră ca agentul să plătescă pentru că i-a răpit fiica de doar 11 ani.

Mi-aduc aminte că unul dintre poliţişti sau o doamnă poliţistă. Eu tot ţipam la ei că mi-au omorât copilul. Mi-au spus că să termin cu circul şi mă împingeau. "Gata, gata! Hai, terminaţi cu circul!". I-am şi spus unui domn poliţist: "Vreau să îl privesc şi eu în ochi pe acel poliţist. Unde este?" şi a spus că este aici, este într-o maşină, să stau liniştit că e bine. Păi eu ştiu că el e bine, dar nu mai e bine fata mea, copilul meu”, a declarat tatăl Raisei pentru sursa citată.


Sursă foto: stiriromania.ro / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233