dobroge.tv

Live

PROGNOZĂ METEO. Vreme deosebit de rece la Constanța: temperaturile vor scădea până la -11 grade Celsius

PROGNOZĂ METEO. Vreme deosebit de rece la Constanța: temperaturile vor scădea până la -11 grade Celsius
12 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea la Constanța în următoarele zile. Astfel că, miercuri, 12 ianuarie, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi maxime în jur de -3 grade, iar cele minime în jur de -8 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin seara si noaptea. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare, cu rafale în general de 50...60 km/h.

Începând cu ora 20.00, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă, cu temperaturi minime care vor fi cuprinse între -11 și -7 grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare în zona de coastă, cu rafale în general de 40 - 50 km/h.

Joi, 13 ianuarie, vremea va fi deosebit de rece, geroasă pe arii restrânse dimineața, apoi se va mai încălzi. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 0 grade, iar cele minime între -5 și -1 grad. Cerul, mai mult senin ziua, va prezenta unele înnorări în timpul nopții, când vor fi condiții ca izolat să fulguiască. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări după-amiaza și noaptea, în special pe litoral (rafale în general de 40 - 50 km/h). Vor fi condiții de ceață, posibil asociată cu depunere de chiciură.

Vineri, 14 ianuarie, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar noaptea, izolat vor fi condiții pentru precipitații mixte slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în special în zona de coastă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Vor fi condiții de ceață.

În schimb, sâmbătă, 15 ianuarie, vremea va fi în general frumoasă, mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 7 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad.

În ceea ce privește ziua de duminică, 16 decembrie, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de coastă. Temperaturile maxime se vor situa între 2 și 5 grade, iar cele minime între -3 și 1 grad. Izolat va fi ceață.


Sursă foto: Antena 3 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233