dobroge.tv

Live

Vergil Chițac, despre redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase: „Într-o prognoză optimistă, 28 februarie”

11 ianuarie 2022
Publicitate

Spitalul de Boli Infecțioase s-ar putea redeschide parțial din luna februarie. Primarul orașului, Vergil Chiațac a spus că la unitatea medicală mai trebuie făcută doar instalația electrică și obține unele avize. Edilul a susținut că lucrările au întârziat și pentru că anumite materiale sunt greu de procurat, pentru că sunt comandate din străinătate.

Primul meu gând exprimat, verbalizat a fost ca să deschidem spitalul în cel mai scurt timp. Însă, după toate cutumele legale asta se putea face doar la noile standarde. Cifrele nu sunt relevante în momentul de față. Degeaba vă spun că am investit de la 1 octombrie și până acum patru milioane de lei.

Nu mai avem decât de rezolvat problema instalației electrice. Proiectul de făcut, avizele de obținut, care vor fi destul de rapide, și manopera în sine. În rest, spitalul de mâine, dacă s-ar schimba numai instalația electrică, ar fi perfect funcțional.

În scurt timp, vom da drumul celor 50 de paturi însă, proiectele de dezvoltare a spitalului sunt mai ample. Nu există un termen. A fost nivelul meu de ambiție – 15 decembrie, însă din păcate, îmi asum, nu a putut fi respectat din motive obiecte. Într-o prognoză optimistă, 28 februarie”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Eu din ce am sesizat până acum lucrurile cred că se vor mișca într-un cu totul alt ritm de acum încolo și într-un interval de timp pe care nu pot să-l precizez încă cu exactitate, dar probabil că în cursul lunii februarie vom putea funcționa parțial în această clădire”, a declarat medic primar Claudia Cambrea, director al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233