dobroge.tv

Live

Tatăl micuței bătute de mamă a venit de urgență la Constanța și își strigă disperarea: „Le aduc tot ce vor, dar vreau copiii astăzi”

10 ianuarie 2022
Publicitate

Povestea mamei din Constanța care s-a filmat în timp ce își bate fetița pentru a se răzbuna pe soțul ei care voia să divorțeze, este departe de final. Tatăl copiilor a ajuns acasă cu primul avion, din Olanda, și face eforturi pentru a-și scoate copiii din plasamentul instituit sâmbătă noaptea de autorități.

Aceste imagini care stârnesc revolta au ajuns la autorități după ce o rudă, care le-a primit chiar de la mama bătăușă, le-a postat pe o rețea socială şi a cerut ajutor. Bunicii paterni le-au privit cu groază. Cea care i-a dat viață copilei și o bătea, voia să-i atragă astfel atenția tatălui copilei. Bărbatul o anunțase că vrea să divorțeze pentru că are pe altcineva. Era la muncă în Olanda când femeia i-a trimis imaginile în care își lovește în repetate rânduri copila de nici trei ani. Cu primul avion, bărbatul s-a întors la Constanța și a început formalitățile pentru a-și recupera copiii dați de stat în plasament.

Toader Gogoi a stat întreaga zi pe la ghișee și pe la ușile birourilor Primăriei din Constanța. Cei trei copii au fost luați din sânul familiei și au fost plasați la doi asistenți maternali din alt oraș.

Eu vreau sa îmi iau copiii astăzi, doamna, pentru ca sunt disperat. Au fost la mine acasă, au făcut anchetă, acum am venit aici, mi-au zis sa aduc cazier, aduc tot ce vor, dar vreau copiii astăzi”, a declarat Toader Gogoi, tatăl copiilor.

Funcționarii de la Protecția Copilului au estimat că abia miercuri ar urma ca cei trei copiii să fie redați familiei.

Mie mi se pare un pic anormal pentru că e un termen prea lung. Copiii și-așa sunt traumatizați pentru că au fost luați de acasă și duși la asistenții maternali, și să mai stea încă două zile acolo ... nu văd care ar fi justificarea”, a declarat Paul Foleanu, avocatul familiei.

Tatăl celor trei minori e hotărât să facă tot ce-i stă în putință ca să-ia ducă cât mai repede acasă. Bunica îl va ajuta să își crească decent copiii.

Au plâns copiii, au leșinat copiii de plâns, au căzut pe jos copiii, era sa rupă-n gard copilul ăla mai mărișor, de opt ani. Fetița mare leșina, vă dați seama! Eu, cum să nu țin la copii? Sunt copiii mei!”, a declarat Constanța Păun, bunica.

La scurt timp după apariția imaginilor mama bătăușă a fost ridicată de acasă de polițiști. După câteva ore bune de audieri, femeia a fost reținută pentru 24 de ore. În paralel copiii au fost plasați la doi asistenți maternali, după ce au fost consiliați de un psiholog. Ieri magistrații decis că femeia să fie cercetată sub control judiciar pentru 60 de zile, iar în toată această perioadă nu va avea voie să se apropie de fiica pe care a agresat-o.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233