Doctorița de la SMURD care a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”, s-a mutat la Constanţa. ''Un pacient s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai''
Doctoriţa de la SMURD care a apărut anul trecut în „Atlasul Frumuseţii”, s-a mutat la Constanţa. Giorgiana Loredana Matei, de 34 de ani, a ajuns cunoscută în toată ţara după ce imaginile cu ea au apărut în proiectul foto-jurnalistic al Mihaelei Noroc.
Potrivit botosaneanul.ro, Giorgiana Loredana Matei a plecat din Iași în luna decembrie 2021, după ce a susținut un examen la o unitate medicală din Constanța, acolo unde locuiește logodnicul ei.
”Într-adevăr, Giorgiana Matei a plecat la Constanța după ce a dat un examen și a prins un post acolo. Medicii au și viață personală”, a precizat, pentru bzi.ro, prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.
Giorgiana Loredana Matei a fost medic în echipa SMURD Iași. Aceasta este originarădin Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași – specializarea Medicină Generală. Ulterior a ales medicina de urgență și de câțiva ani este medic specialist.
Giorgiana are 34 de ani și a spus că, până acum, a pus cariera pe primul loc. Bruneta a salvat vieți, făcând parte din
echipajul de pe elicopterul SMURD.
”Copilăria mi-am petrecut-o în comuna Rădăuți Prut, jucându-mă în Lunca Prutului, spălând cu mama rufele la râu și mergând duminica la biserica din sat. Am crescut într-un mediu sănătos și verde”, a povestit tânăra.
Giorgiana a povestit într-un interviu acordat bzi.ro despre intervenţiile pe care le-a făcut de-a lungul. Una dintre ele i-a rămas în minte: „Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce îşi pierduse cunoştinţa şi pe care îl însoţeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine şi m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în rai”, a povestit dr. Giorgiana Matei.
Aceasta declara că frumuseţea nu este întotdeauna un avantaj. A fost numită de-a lungul timpului şi „păpuşă”, şi „duduie”.
„Atlasul Frumuseţii” include 500 de portrete de femei din toată lumea. La peste 7 ani de la lansare, proiectul a ajuns un reper global în promovarea diversităţii culturale.