dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Are trei copii superbi, dar i-a pierdut într-o clipă de nebunie. Toţi au ajuns la asistenţi maternali: ''Eu sunt bunică, pentru ce-mi iei copiii din brațe?''

CONSTANŢA. Are trei copii superbi, dar i-a pierdut într-o clipă de nebunie. Toţi au ajuns la asistenţi maternali: ''Eu sunt bunică, pentru ce-mi iei copiii din brațe?''
09 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Trei copii au fost luaţi de lângă mama lor după ce aceasta a devenit un pericol pentru ei. Apariţia unor imagini în mediul online a înspăimântat ieri o ţară întreagă.

O constănțeancă s-a filmat în timp ce își bate cu bestialitate propria fiică în vârstă de doi ani. În imagini se poate observa cum femeia o lovește atât cu palmele cât și cu pumnii. Mai mult, o amenință cu moartea.

Citeşte şi: Imagini care îți rup sufletul. O constănțeancă aproape își ucide în bătaie fetița de doar doi ani pentru că seamănă cu tatăl său: „I-a trebuit lu tac-tu turcoaică”. VIDEO ȘOCANT

„Fă, eu pe tine te omor că tu semeni cu tac-tu. Eu te omor pe tine. A vrut tac-tu turcoaică, a? Ia de aici. Unde e cuțitu? Unde e cuțitu că o tai? Fă m****o. Turcoaică a vrut tac-tu, ia!”, se aude femeia spunând în fundal.

După fiecare lovitură a mamei, fetița plânge din ce în ce mai tare și se tăvălește de durere, însă asta nu o oprește pe femeie să o lovească din ce în ce mai tare.

În urma imaginilor, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Întrebată de un reporter dacă îi pare rău pentru ce a făcut, aceasta a spus: ''Da, îmi pare rău''. De aici, a ieşit în scurt timp fără cătuşe, căci judecătorii au fost blânzi cu ea şi au pus-o sub control judiciar pentru 60 de zile. Avocatul acesteia a susţinut că ea regretă fapta şi că era pentru prima oară când îşi lovea copilul: A intrat cu cătuşe şi a ieşit fără! Constănţeanca care şi-a bătut cu bestialitate fetiţa a primit doar control judiciar - avocatul ei susţine că era prima oară când a lovit-o.

Pe numele femeii a fost instituit un ordin de protecție provizoriu.

Gest cumplit din gelozie

Femeia ar fi recurs la acest gest nebunesc pentru a se răzbuna pe soțul ei, plecat la muncă în străinătate. Credea că acesta are o aventură. Filmarea a ajuns la tatăl copilului, el a trimis-o unei rude, iar aceasta a alertat poliția, scrie digi24.ro.

Cuplul are trei copii. Toți au fost luați de asistenții sociali. "Sunt la 2 asistenți maternali care sunt vecini, ca ei să fie împreună", a declarat Mihaela Ristea, reprezentant DGASPC Constanța, pentru digi24.ro.

Rudele copiilor sunt revoltate că cei mici au ajuns la asistenți.

"Îi îngrijea, îi spăla. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Eu sunt bunică, pot să îngrijesc de un copil, pentru ce-mi iei copiii din brațe?", a spus bunica fetiței agresate, pentru digi24.ro.

"Această fată e puțin stresată din cauza iubirii, e geloasă, nemaijudecând, are și o foarte minoră depresie", a spus unchiul fetiței agresate, pentru digi24.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233