dobroge.tv

Live

Ea este monstrul cu chip de mamă! După ce şi-a bătut fără milă micuţa de doar 2 ani pentru că seamănă cu tatăl ei, a ajuns în mâna judecătorilor: ''Îmi pare rău''

Ea este monstrul cu chip de mamă! După ce şi-a bătut fără milă micuţa de doar 2 ani pentru că seamănă cu tatăl ei, a ajuns în mâna judecătorilor: ''Îmi pare rău''
09 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un filmuleţ apărut ieri în spaţiul public a şocat o ţară întreagă. O constănțeancă s-a filmat în timp ce își bate cu bestialitate propria fiică în vârstă de doi ani.În imagini se poate observa cum femeia o lovește atât cu palmele cât și cu pumnii. Mai mult, o amenință cu moartea.

Citeşte şi: Imagini care îți rup sufletul. O constănțeancă aproape își ucide în bătaie fetița de doar doi ani pentru că seamănă cu tatăl său: „I-a trebuit lu tac-tu turcoaică”. VIDEO ȘOCANT

„Fă, eu pe tine te omor că tu semeni cu tac-tu. Eu te omor pe tine. A vrut tac-tu turcoaică, a? Ia de aici. Unde e cuțitu? Unde e cuțitu că o tai? Fă m****o. Turcoaică a vrut tac-tu, ia!”, se aude femeia spunând în fundal.

Citeşte şi: A intrat cu cătuşe şi a ieşit fără! Constănţeanca care şi-a bătut cu bestialitate fetiţa a primit doar control judiciar - avocatul ei susţine că era prima oară când a lovit-o

După fiecare lovitură a mamei, fetița plânge din ce în ce mai tare și se tăvălește de durere, însă asta nu o oprește pe femeie să o lovească din ce în ce mai tare.

În urma imaginilor, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, iar în urmă cu puţin timp a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Întrebată de un reporter dacă îi pare rău pentru ce a făcut, aceasta a spus: ''Da, îmi pare rău''

Fetiţa şi fraţii ei, luaţi de Protecţia Copilului

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă cum o persoană aduce injurii și exercită acte de violență asupra unei minore, vă comunicăm următoarele:

În cursul zilei de astăzi (nr: ieri, 8 ianuarie 2022), polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia.

Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.

Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Centrale de Analiză a Informației din Poliția Română, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233