dobroge.tv

Live

Încă o familie în doliu. Oana a murit nevinovată la doar 17 ani, după ce şoferul de 19 ani s-a speriat de un câine! ''O aşa minune de copil nu mai este printre noi''

Încă o familie în doliu. Oana a murit nevinovată la doar 17 ani, după ce şoferul de 19 ani s-a speriat de un câine! ''O aşa minune de copil nu mai este printre noi''
09 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a distrus o familie din Dragoş Vodă, Călăraşi. Fata de doar 17 ani a murit după ce şoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat, după care a ricoşat într-un gard. Imaginile de la faţa locului sunt greu de privit.

Potrivit calarasipress.ro, şoferul de 19 ani a fost transportat la spital, în stare gravă, împreună cu un alt adolescent de 17 ani. Purtătorul de cuvând al ISU Călăraşi, plutonier adjutant şef, Ştefan Ovidiu Tătăranu, a declarat pentru sursa citată că şoferul ar fi încercat să evite un câine apărut pe carosabil. Viteza ar fi fost, însă, prea mare pentru ca tânărul să efectueze manevra în siguranţă, astfel că maşina a ajuns într-un stâlp, apoi a ricoşat într-un gard.

Băiatul ar fi avut permisul luat de doar o lună, iar neexperienţa la volan s-a dovedit a fi fatală pentru Oana Alexandra D., care era şi ea pasager în maşină. Cadrele medicale au încercat minute în şir să o readucă la viaţă, dar pentru Oana eforturile au fost în zadar.

Toţi cei care au cunoscut-o şi apreciat-o au postat zeci de mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare. Fata învăţa la Colegiul Tehnic "Stefan Banulescu".

Dumnezeu sa o ierte! E cumplit ce s-a întâmplat, nu putem sa credem ca o asa minune de copil nu mai este printre noi. Condoleanțe părinților și multa putere sa treacă peste aceasta mare durere!

Nu pot crede asa ceva ... de ce ?? Dumnezeu sa o ierte, era o fata minunata ! Doamne ...

Dumnezeu să o odihnească în pace, suflet nevinovat, păcat o copilă

Dumnezeu sa te odihnească în pace, fata frumoasă și deșteapt

Nu te vom uita niciodată...Doar un copil nevinovat!

Dumnezeu sa ii calauzeasca pasii catre ingeri!

Dumnezeu sa te ierte ,Oni a noastră!!

Tot ce pot sa zic este ca sunt șocată. De la grădiniță până în gimnaziu am fost în aceiași clasă, cu bune și cu rele, câteodată ne mai certam, câteodată ne mai înțelegeam, dar eram totuși, ca niște frați, toți. Abia așteptam să vin în România să ne revedem. Mi-ai și dat mesaj să vezi ce mai fac dacă sunt bine. Acum au rămas amintiri. Aveai un viitor asa de strălucit, eram sigură, mereu erai cea mai bună din clasă. Dar câteodată viata e nedreaptă. Drum lin, O sa îmi fie dor de tine, și nu te voi uita niciodată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233