dobroge.tv

Live

Marian şi-a găsit sfârşitul pe un drum din Tulcea, într-un cumplit accident. Mama îşi plânge fiul de doar 25 de ani: ''Sufletul meu, m-ai distrus''

Marian şi-a găsit sfârşitul pe un drum din Tulcea, într-un cumplit accident. Mama îşi plânge fiul de doar 25 de ani: ''Sufletul meu, m-ai distrus''
07 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident grav a curmat viaţa încă unui tânăr. Marian N. avea doar 25 de ani şi şi-a pierdut viaţa în urma unui impact cumplit între motocicleta pe care se afla şi o maşină cu numere de Galaţi.

Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 13.40, pe DN 22 (E 87) Brăila-Tulcea, între localitățile Jijila și Garvăn, județul Tulcea. Centrul Infotratrafic anunţa că "s-a produs o coliziune între o motocicletă și un autoturism, eveniment soldat cu rănirea motociclistului, ce este evaluat medical la fața locului".

Din păcate, impactul a fost unul extrem de violent, iar motocicleta a fost aruncată în afara carosabilului. Marian a suferit răni foarte grave şi, deşi a fost transportat de urgebţă la spital, s-a stins din viaţă cîteva ore mai târziu.

În urma impactului extrem de violent, motocicleta tânărului a fost aruncată în afara carosabilului, iar Marian a suferit leziuni foarte grave.

Marian avea doar de 25 de ani şi era de loc din localitatea Rachelu, dar locuia în comuna Luncavița din județul Tulcea. Tânărul lucra în Norvegia și venise acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie, potrivit observatornews.ro.

Zeci de mesaje de condoleaţe pe reţelele de socializare

Vestea morţii sale i-a şocat şi îndurerat pe toţi cei care l-au cunoscut şi iubit. Zeci d emesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare.

"Sufletul meu, m-ai distrus", a spus mama acestuia, potrivit observatornews.ro.

"Dumnezeu sa te ierte dragul meu verisor, ai lasat in urma ta foarte multa durere!"

"Dumnezeu sa te ierte!! Prea repede ai plecat, prea repede te-ai lasat invins!"

"Ai plecat prea repede printre ingeri "VĀRUȚU"!!! Cand timpul este pe sfarsite si o fiinta draga ne paraseste pentru totdeauna, soarele isi pierde caldura razelor sale, iar noi purtam doliul intunericului, care ramane in urma ei. Un copil vesel, un frate drag, un prieten bun ai fost pentru noi toti! Nu vom uita niciodata veselia si pofta de viata pe care am pierdut-o cu toții. Dumnezeu sa te ierte suflet drag!"

"Dumnezeu sa te ierte prieten drag. Ai plecat mult prea devreme de langa noi. Ma rog ca Dumnezeu sa iti ierte toate pacatele. Ai fost si vei fii mereu in inima noastra"

"Viața a fost cu mulți nedreaptă și a adus multă suferință celor dragi nouă. Azi a făcut același lucru lasănd un gol imens în locul care nimeni nu-l poate umple niciodată. Azi un fiu al satului Rachelu a plecat dinte noi, prea devreme, prea repede și pentru totdeauna.

Drum lin către cer, fiu al satului Rachelu"

"Dumnezeu să te ierte, prieten drag!"

"Dumnezeu sa te ierte, frate, ai plecat prea devreme"

Sursă foto: Rody R. Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233