dobroge.tv

Live

Subsolul blocului din zona Campusului Universitar, distrus după ce mai multe materiale textile au luat foc

06 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Mirosul de fum încă este insuportabil în subsolul blocului de lângă Campusul Universității „Ovidius”. Aici au ars mai multe materiale textile iar focul s-a extins pe toată suprafața încăperii. Locatarii care se aflau atunci în casele lor s-au speriat și au părăsit imediat locuințele. Acum, la câteva ore de la izbucnirea incendiului, oamenii așteaptă ca autoritățile să facă o anchetă pentru a afla cauzele producerii acestuia.

Pereți negri, materiale aruncate la voia întâmplării și un miros puternic de fum. Așa arată subsolul blocului din zona Campusului Universitar care luat foc noaptea trecută. Cei care se aflau la etajul 1 i-au alertat imediat pe ceilalți vecini când au văzut fumul dens care ieșea de la subsol.

Au constat și pompierii că au ars două boxe unde erau cărți, hârtii, niște bucăți de polistiren. Polistirenul ăsta poate s-ar gândi și domnii urbaniști să ne scape de el și să pună vată sau alte materiale neinflamabile”, a declarat președintele blocului LOT 1.

Așa arată subsolul blocului care a ars de pe strada Granatului de lângă Campusul Universității „Ovidius” din orașul Constanța. Chiar dacă la momentul incendiului nu erau foarte mulți locatari, cei care se aflau totuși acasă s-au speriat. Se pare că anumite materiale textile au luat foc și au provocat incendiul.

O primă ipoteză ar fi ca incendiul să fie izbucnit de la instalația electrică. Însă, oamenii așteaptă un răspuns oficial.

E vorba de patru metri pătrați de polistiren care s-au aprins. Așteptam să vină cineva, ne gândeam că poate vine cineva să ancheteze, niște oameni pricepuți, noi ce să zicem?”, a mai președintele blocului LOT 1.

În acest moment, autoritățile abilitate au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit focul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233