dobroge.tv

Live

Au murit nevinovaţi în urma unui accident cumplit. Tatăl îşi conducea fiica de doar 33 de ani la aeroport, dar au sfârşit împreună: ''Nevinovații au plătit cu viața...''

06 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a curmat viaţa a doi oameni, tată şi fiică, în Ajunul Bobotezei. Mihail Costachi, de 61 de ani, şi fiica lui Andreea, de 33 de ani, au murit miercuri după-amiază, la spitalul din Buzău, după ce un Opel de Dolj a intrat pe contrasens, și s-a înfipt în Tiguanul celor doi focșăneni. Tiguanul s-a rotit pe șosea și s-a oprit apoi într-o dubă cu marfă, scrie buzoienii.ro.

Aceeaşi sursă mai precizează că şoferul Opelului de Dolj a intrat pe contrasens pentru a evita impactul (față-spate) cu un Logan oprit în fața sa. Accidentul a avut loc pe centura Buzăului. Cei doi au fost scoşi din maşina devenită un morman de fiare, dar au murit mai târziu, la spital.

Potrivit adevarul.ro, Mihail Costachi era cunoscut în Focşani ca unul dintre cei mai experimentaţi maseuri şi în momentul tragediei îşi conducea fiica la aeroport, cu destinaţia Anglia. Ei petrecuseră împreună Sărbătorile.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

„Mare tragedie în Focşani: Mihail Costachi, un om deosebit şi un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viaţă în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe centura aceluiaşi municipiu! Din păcate, în accident, a decedat şi una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist şi minunat, cu un mare caracter şi cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail! Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care ştie să aline suferinţele oamenilor”,a scris primarul Cristi Misăilă pe pagina de socializare.

"În cumplitul accident de pe centura Buzăului, petrecut într-un ceas nenorocit, în ajunul de Bobotează, când alții au greșit în trafic criminal, minunatul și neegalabilul meu cuscru Mihail Costachi și fiica sa, Andreea Costachi , au plătit cu viața. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Nu te voi uita niciodată om minunat, om blând și binefăcător ! Nevinovații au plătit cu viața, tatăl isi conducea fiica de numai 33 de ani la aeroport, adio dragii mei, mă sfâsâie o durere cruntă, am petrecut de Sfântul Crăciun , împreună ...doamne, nu e drept"

"Un om rar, exemplar, cu atâta iubire de oameni... Pentru mine, va rămâne un reper moral și spiritual unic, pasărea spin...Dumnezeu să ii odihnească în Împărăția Sa!Sunt alături de familie, mă rog să aibă puterea de a trece peste această cumpănă sfâșietoare!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233