dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. S-a redeschis digul de larg

29 iulie 2020
Publicitate

Cei care obișnuiau să se relaxeze la o plimbare cu sau fără bicicletă sau să facă mișcare pe digul de larg al Portului Constanța au primit astăzi o veste bună. După un an în care accesul a fost interzis publicului, constănțenii, dar și turiștii își pot relua vechile trasee o dată cu redeschiderea acestuia.

Traficul pe digul de larg de la Poarta 1 a fost restricționat complet în urmă cu un an de către conducerea Administrației Porturilor Maritime Constanța din motive de siguranță. 

Anterior acestei măsuri, în anul 2017, accesul pe digul de larg a fost interzis autoturismelor, fiind permis doar pietonilor, pescarilor și bicicliștilor să circule în zonă. 

La aproape un an distanță, digul este redeschis, spre mulțumirea pasionaților de plimbări lungi pe bicicletă, dar și de pescari. Potrivit conducerii Administrației Porturilor Maritime Constanța, accesul pe digul de larg din portul Constanța este permis zilnic, între orele 6.00 și 22.00. 

Acesta are o lungime de 5.900 metri, după ce în anul 2015 au fost finalizate lucrările de prelungire a acestuia, și este considerat cel mai mare al României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233