dobroge.tv

Live

Suferinţă de nedescris la înmormântarea Mihaelei Galani. A fost condusă astăzi pe ultimul drum într-un sicriu alb și rochie de mireasă

05 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de durere nemărginită au fost astăzi, la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța. Mihaela Galani a fost înmormântată astăzi, iar suferinţa celor care condus-o pe ultimul drum a fost covârşitoare.

Zeci de oameni i-au fost alături astăzi tinerei care s-a stins fulgerător, la doar 33 de ani. Pe treptele Catedralei Arhiepiscopale "Sf. Ap. Petru și Pavel" au fost presărate petale de trandafiri albi. În memoria tinerei, a fost realizat şi un aranjament floral în forma unui pantof cu toc.

Tânăra a fost înmormântată la cimitirul Anadalchioi.

Mihaela era „motorul“ firmei Gemelli din Constanţa, care îşi căpătase faima pe plan local şi cucerise piaţa naţională. Mihaela conducea firma împreună cu sora sa, Loredana Romanov, cu 11 ani mai mare. Tragedia familiei este cu atât mai mare cu cât fratele geamăn al Mihaelei a murit cu ani în urmă, înainte să împlinească vârsta de 18 ani. Medicii au scris în raportul INML al tinerei: comă ureică, adică blocaj renal, potrivit impact.ro.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi (nr- 3 ianuarie) din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni“,au transmis reprezentanţii magazinului.

Mihaela Galani, în vârstă de 33 de ani, s-a stins din viaţă pe 3 ianuarie: Mesaje dure după speculaţiile legate de moartea Mihaelei după vaccinul anti-COVID: ''Lăsaţi-o să se odihnească în pace!''. În fața magazinului, au fost așezate buchete de flori

"Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele... Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze... Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi... Chiar nu știu", scria pe Facebook a apropiată a tinerei, imediat după deces.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233