dobroge.tv

Live

CRIMĂ ŞOCANTĂ. Băieţel de 8 ani, înjunghiat în piept de propriul tată! ''Copilul a vrut să fie omorât de mine''

CRIMĂ ŞOCANTĂ. Băieţel de 8 ani, înjunghiat în piept de propriul tată! ''Copilul a vrut să fie omorât de mine''
29 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Moartea unui băieţel de 8 ani a şocat o ţară întreagă şi asta după ce principalul suspect în acest caz este chiar tatăl copilului. Copilul de 8 ani, căutat de poliţiştii clujeni din 25 iulie, a fost găsit înjunghiat în piept, în maşina cu care cei doi plecaseră în concediu, în Ungaria, după trei zile de la dispariţie. Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mamă doar că tatăl tot amâna momentul. Astfel că femeia a cerut ajutorul poliţiei, iar cei doi au fost daţi în urmărire generală.

Takacs Gyorgy (46 de ani), de profesie taximetrist, a fost găsit şi el aseară şi dus la Urgenţe pentru a fi stabilizat, după ce s-a înjunghiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele.

Potrivit adevarul.ro, Takacs Gyorgy le-ar fi spus poliţiştilor că băiatul i-ar fi cerut să săvârşească fapta sângeroasă. „Era de pe altă lume” - aşa descriu pentru „Adevărul” starea lui psihică surse din rândul anchetatorilor.

Anchetatorii au aflat că Takacs Gyorgy se înţelegea foarte bine cu fiul lui. El a trecut recent printr-un divorţ de soţia lui şi se afla în faza în care trebuia făcut partajul. Copilul se afla la el în această perioadă, fiind în custodie comună. Surse din rândul anchetatorilor au arătat că unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie, care şi-a găsit deja un concubin, în condiţiile în care e Takacs Gyorgy ar fi iubit-o încă.

Surse din Poliţie au declarat pentru Adevărul că omul nu are antecedente penale şi nu au fost plângeri cu privire la potenţiale acte de violenţă.

Bărbatul urmează să fie audiat astăzi de procurori, în funcţie de starea de sănătate.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233