dobroge.tv

Live

Mesaje dure după speculaţiile legate de moartea Mihaelei după vaccinul anti-COVID: ''Lăsaţi-o să se odihnească în pace!''. În fața magazinului, au fost așezate buchete de flori

04 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Moartea unei tinere de doar 33 de ani, din Constanţa, a îndurerat întreaga comunitate. Mihaela Galani, proprietara unei cunoscute firme de încălţăminte, s-a stins din viaţă ieri dimineaţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Mihaelei i s-a făcut rău când era acasă şi a apucat să-şi sune familia. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii nu au putut să mai facă nimic pentru ea.

Potrivit adevarul.ro, tânăra era „motorul“ firmei Gemelli din Constanţa, care îşi căpătase faima pe plan local şi cucerise piaţa naţională. Mihaela conducea firma împreună cu sora sa, Loredana Romanov, cu 11 ani mai mare. Tragedia familiei este cu atât mai mare cu cât fratele geamăn al Mihaelei a murit cu ani în urmă, înainte să împlinească vârsta de 18 ani.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni“,au transmis reprezentanţii magazinului.

Catafalcul Mihaelei Galani va fi depus la Casa Albastră din Constanţa, iar de marţi, 4 ianuarie, va fi aşezat la Catedrala Arhiepiscopală. Slujba de înmormântare va fi făcută miercuri, 5 ianuarie, de la ora 10.30.

"Lăsaţi-o să se odihnească în pace"

Moartea unei fete atât de tânără i-a alimentat pe antivacciniştii COVID, care au pus totul pe seama vaccinului. Pe reţelele de socializare au apărut mesaje în care aceştia îndeamnă oamenii să nu imunizeze.

"De la intepare??? Hai fiti sinceri si spuneti... altfel de la ce ar fi asa subit... om tanar...","E timpul să oprim crimele împotriva umanităţii", "De ce nu spune nimeni de la ce a murit aşa de tânără, a fost de la vaccin", "Asta patesc tinerii care se vaccineaza", sunt doar câteva dintre mesaje.

Reacţia celor care au cunoscut-o şi apreciat-o a fost una dură. "Sunteti niste tampiti care aberati!!! Fata asta era bolnava de ani de zile tampitilor!!!lasati-o sa se odihneasca in pace!", "E timpul sa va opriti voi din postat tampenii si aberatii. In loc sa va revoltati de cum merg lucrurile in tara asta, voi va revoltati la niste rahaturi nerealiste. Bine ca va doriti sa traiti ca in strainatate. O sa se termine pandemia asta la sf. Asteapta cu asemenea mentalitati", "Mancati rahat toti astia de postati aiurea si va suiti cu bocancii pe sufletele celor care au ramas in urma ei. Ar trebui sa fiti trasi la raspundere , legal, pentru tot ce aberati pe grupuri!".

Mihaela urma să fie supusă unui transplant

Potrivit unor surse apropiate tinerei, Mihaela făcea zilnic dializă și urma să fie supusă unui transplant, având funcțional un singur rinichi. Medicii din Franța, unde urma să aibă loc transplantul, i-au oprit medicația pentru a o pregăti pentru intervenție. Din păcate, tânăra nu a mai apucat să ajungă în Franţa.

 "Nu exista numai covid, vaccinati si nevaccinati pe lumea asta", a scris o tânără pe Facebook.

"Nu pot sa cred. Vorbele tale o sa-mi ramana mereu intiparite in minte și in suflet!!!. La ultima ultima dializa impreuna mi-ai dat o adevarata lectie de viata spunandu-mi ca oamenii din jurul tau sunt adevaratii oameni bogatii fiindca au cel mai de preț lucru....ci anume SANATATEA ! Mi-ai spus atunci ca dacă voi pleca la drum cu omul iubit langa mine si ne vom sprijini unul pe altul vom putea realiza orice . AI AVUT DREPTATE!!!Nu pot sa-ti spun Dumnezeu sa te ierte pentru ca nu ar avea pentru ce ....pot sa-ti spun doar drum lin printre ingeri și alaturi de fratele tau", a scris pe Facebook una dintre persoanele care au cunoscut-o pe Mihaela.

De altfel, sute de mesaje de condoleanţe au apărut pe reţelele de socializare. Toţi cei care au cunoscut-o şi apreciat-o sunt în stare de şoc. Pe treptele magazinului, au fost așezate buchete de flori și lumânări, în memoria tinerei luptătoare.

"Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele...Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze...Drum lin în Lumină, om frumos!Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi...Chiar nu știu"

"Îngerii sa vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.Mihaela Galani"

"S-a stins o ființă atât de draga, lăsând în urma durere și tristețe"

"Sincere condoleanțe!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233