dobroge.tv

Live

O şoferiţă de 19 ani a produs un accident grav. 8 persoane au ajuns la spital

O şoferiţă de 19 ani a produs un accident grav. 8 persoane au ajuns la spital
02 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 19 ani a produs, duminică după-amiază, un accident pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara, în urma căruia opt persoane, printre care cinci copii, au ajuns la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz, potrivit news.ro.

Potrivit observatornews.ro, mașina condusă de șoferița de 19 ani, din direcția Timișoara spre Dumbrăvița, a ieșit pe contrasens și a intrat frontal în mașina care venea din sens opus. În urma impactului, 3 adulți și 5 copii au fost răniți. Copiii au între 1 și 13 ani.

În mașina lovită de șoferiţa de 19 ani se aflau 2 părinți cu cei 4 copii ai lor, plus un nepot de 13 ani. Tatăl copiilor, aflat la volan, a fost rănit grav, mama a fost găsită în stare de șoc, iar nepotul de 13 a fost găsit de salvatori în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital. Ceilalți 4 copii erau speriați și prezentau lovituri ușoare la cap.

”O tânără de 19 ani a condus un autoturism pe centura Timişoarei dinspre sensul giratoriu de la Giarmata către sensul giratoriu de la Aeroport,iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism,care se deplasa din sensul opus de mers,condus de un bărbat de 42 de ani. În urma impactului, cei doi conducători auto cât şi o femeie şi 5 minori (2 fete şi 3 băieţi) cu vârste cuprinse între 2 şi 13 ani, pasageri în auto condus de bărbatul de 42 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital. În total sunt 8 victime (7 din maşina condusă de bărbat şi conducătoarea auto de 19 ani)”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili toate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233