dobroge.tv

Live

Fregata „Regina Maria” va fi dotată cu echipamente noi

30 decembrie 2021
Publicitate

Anul 2021 a fost unul plin pentru marinarii militari de pe fregata „Regina Maria”. Mai bine de o treime din timp aceștia au stat departe de familii. Și asta pentru că în toată această perioadă au participat la numeroase antrenamente pe care le-au executat împreună cu partenerii aliați. În cadrul lor au fost desfășurate activități de instruire și luptă care au avut loc atât pe mare, cât și în mediul aerian. 2022 se anunță un an și mai plin pentru marinarii militarii, mai ales că fregata va fi dotată cu echipamente noi.

A fost un an cu multe provocări, un an în care am petrecut mai mult de o treime pe mare, însă, un an în care fregata „Regina Maria” a raportat de fiecare dată misiune îndeplinită.

Anul 2022 se anunță un an plin de provocări în primul rând din punct de vedere al dotării. Nava va trece printr-o perioadă de pregătire pentru schimbarea turbinelor de marș, activitate care a fost desfășurată anul acesta de fregata „Regele Ferdinand”.

Dotarea în premieră cu un sonar tractat, cu o serie de echipamente comint, echipamente de identificare inamic-inamic, cu radar de dirijare elicopter. Urez tuturor un an nou plin de bucurii, de împliniri, sănătate, tradiționalul „La mulți ani” și bun cart înainte”, a declarat cdor. Alexandru-Adrian Gobjilă, comandantul Fregatei „Regina Maria”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233