dobroge.tv

Live

Mesajul de amenințare cu bombă dintr-un mall din Capitală a stat 10 ore pe mail-ul Poliției Române fără să fie citit. Nu era nimeni la muncă

Mesajul de amenințare cu bombă dintr-un mall din Capitală a stat 10 ore pe mail-ul Poliției Române fără să fie citit. Nu era nimeni la muncă
30 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un mall din sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, miercuri, după ce a fost primită o amenințare cu bombă. După trei ore de verificări nu a fost identificat nici un dispozitiv exploziv, iar activitatea în centrul comercial a fost reluată, potrivit digi24.ro.

Problema este că e-mailul prin care poliția a fost anunțată că o bombă a fost plasată într-un mare centru comercial a stat necitit aproape zece ore

"Mesajul a fost trimis la secțiunea petiții, unde programul este de luni până duminică, de la ora 8 la ora 19", afirmă purtătorul de cuvânt al IGPR, comisar-șef Georgian Drăgan, pentru hotnews.ro..

Mesajul de amenințare fusese trimis pe singura adresă de e-mail care figurează pe site-ul Poliției Române, la "contact" - "trimite o petiție online".

Autorul a trimis mesajul la ora 00.00 și a scris că în 14 ore va detona o bombă în centrul comercial din Sectorul 3, a precizat joi pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan.

Mesajul a stat necitit în e-mailul Poliției Române până miercuri, la ora 10.00, a scris Antena3. Purtătorul de cuvânt al IGPR a explicat pentru HotNews.ro că, într-adevăr, mesajul a stat necitit 10 ore pentru că cei care gestionează acea adresă de e-mail au program de la 8 la 19.00.

"S-a trimis mail la 12 noaptea, la sectiunea petiții. Programul este de luni până duminică, de la 8 la 19.00. E normal că nu avem 50.000 de polițiști să verifice adresa de petiții", a susținut Drăgan.

Conform acestuia, angajatul responsabil cu citirea mesajelor trimise pe adresa de e-mail a Poliției a intrat la lucru la ora 8.00, când "a luat la citit cele peste cele 100 de mesaje". A ajuns la mesajul cu alerta cu bombă de la mall la ora 10.00, când l-a direcționat Poliției Capitalei.

Au urmat apoi verificări pentru a stabili identitatea autorului mesajului, pentru că "nu se putea evacua mall-ul fără minimum de date", a mai susținut reprezentantul Poliției. Verificările au fost fără rezultat însă, iar la ora 13.00 s-a luat decizia de a evacua mall-ul, pentru că timpul indicat de autorul amenințării expira la ora 14.00.

"În continuare se fac verificări pentru identificarea autorului amenințării", a adăugat reprezentantul Poliției Române.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233