dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Damian va fi înmormântat cu onoruri militare: ''Fii sigur tătuţule, soţ şi tată deosebit că noi te vom avea în sufletele noastre...''

CONSTANŢA. Damian va fi înmormântat cu onoruri militare: ''Fii sigur tătuţule, soţ şi tată deosebit că noi te vom avea în sufletele noastre...''
29 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O veste tristă a cutremurat ieri Constanţa. Damian, un bărbat care a fost dat dispărut de familie din data de 15 decembrie, a fost găsit mort sub Podul de la Butelii. Timp de aproape două săptămâni, familia, apropiaţii şi mulţi constănţeni care au împărtăşit disperarea familiei au sperat într-o minune. Din păcate, vestea morţii lui a îndurerat sute de oameni care au postat mesaje emoţionante pe reţelele de socializare: CONSTANŢA. Familia a sperat într-o minune, dar Damian a fost găsit mort după 13 zile. Zeci de constănţeni l-au căutat în zadar: ''E o tristeţe cumulată cu revoltă...''

Damian va fi înmormântat mâine, cu Onoruri Militare la Cimitirul Militar din incinta Cimitirului Ortodox din Medgidia, str. Romana, potrivit familiei.

"LOCOTENENT – COLONEL IN REZERVA DAMIAN CAPRILA A PLECAT DINTRE CEI VII SI A TRECUT LA CELE VESNICE

Absolvent al Academiei de Inalte Studii Militare, pe parcursul vieţii, a fost apreciat și decorat cu medalii și ordine pentru diferite merite in domeniul ce l-a consacrat. Ulterior, ca si profesor de legislatie rutiera, a dat dovada de cele mai bune rezultate cu elevii pe care i-a instruit.

Sot si parinte, cadru militar, profesor, un om de o mare nobleţe sufleteasca, devotat profesiei si semenilor sai, om de cuvant, luminos și de o rara bunatate si seriozitate, DAMIAN CAPRILA va fi condus joi, 30.12.2021, pe ultimul sau drum.

Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu o vor putea face in cursul zilei de 29.12.2021 (incepand cu ora 16:00), corpul neinsuflețit aflandu-se la Casa Funerara Serb din str Panselutelor, nr. 86, Medgidia.

Cortegiul funerar va pleca de la Casa Funerara Serb catre biserica centrala Sfantul Petru si Pavel din Medgidia pe data de 30.12.2021, ora 12:00, pentru ca apoi sa fie condus pe ultimul sau drum si inmormantat cu Onoruri Militare la Cimitirul Militar din incinta Cimitirului Ortodox din Medgidia, str. Romana.

Datoram recunoștinta profunda pentru eforturile depuse de cei implicati in cautarea dlui DAMIAN CAPRILA in ultimele zile, familiei, prietenilor, cunostintelor, strainilor cu suflet mare, presei, Sectiei 1 de Politie si tuturor celor pe care nu ii amintim acum insa s-au implicat, chiar si cu gandul sau cu sufletul!

FII SIGUR TĂTUȚULE, SOȚ ȘI TATĂ DEOSEBIT CĂ NOI TE VOM AVEA ÎN SUFLETELE NOASTRE ATĂT CĂT VOM TRĂI!", a scris familia pe Facebook.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233