dobroge.tv

Live

Constănțenii sunt revoltați pe autorități după moartea lui Damian: „Dacă era unul din părinții lor, l-ar fi căutat zi și noapte. Așa pentru un om de rând, nu dau doi bani”

Constănțenii sunt revoltați pe autorități după moartea lui Damian: „Dacă era unul din părinții lor, l-ar fi căutat zi și noapte. Așa pentru un om de rând, nu dau doi bani”
28 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Val de revoltă în rândul constănțenilor după ce Damian Căprilă a fost găsit astăzi, fără suflare, sub Podul de la Butelii, după 13 zile în care atât familia cât și oamenii cu suflet mare s-au mobilizat în căutarea lui.

CITEȘTE ȘI: CONSTANŢA. Familia a sperat într-o minune, dar Damian a fost găsit mort după 13 zile. Zeci de constănţeni l-au căutat în zadar: ''E o tristeţe cumulată cu revoltă...''

Pe rețelele de socializare, oamenii sunt revoltați. Ei acuză autoritățile că nu s-au implicat suficient în găsirea constănțeanului. Aceștia sunt de părere că Damian ar fi putut fi găsit în viață dacă polițiștii ar fi intervenit în căutarea lui. Mai mult, unii constănțeni cred că în cazul în care ar fi fost vorba despre dispariția unei persoane publice, lucrurile ar fi stat diferit.

Putea fi altul sfârșitul dacă autoritățile acționau din prima zi. Nu pot spune cât de rău îmi pare. Curaj familiei! Camelia, ești puternică, ai doi fii care te iubesc! Pe Damian , Dumnezeu să îl odihnească

Dumnezeu să il ierte! Revoltator că autoritatile s-au implicat aproape deloc. Poate altul era rezultatul. Prioritățile sunt altele...

Toți amatorii s-au făcut polițiști de dragul meseriei, dar în niciun caz pentru ceea ce înseamnă să fii cu adevărat polițist. Dumnezeu să-l ierte!

Păcat ! D-zeu să-l odihnească în pace! Îmi vine să spun atâtea...dar cu ce folos să îmi vărs frustrarea pe Facebook?!! Doar atât...păcat de NOI...păcat de România!!

Poliția română doarme ca de obicei să le fie rușine. Dumnezeu să-l odihnească în pace

Păcat, era de așteptat după atâtea zile... Dragi polițiști de ce nu încercați să ajutați oamenii când apelează la dumneavoastră .. vă dați seama câtă durere pentru această familie. . Dumnezeu să-l odihnească în pace

Offf mare pacat. Ne asteptam la un final fericit.. Din pacate autoritățile române ne demonstrează încă o dată competenta lor..

Parerile de rau nu îsi au rostul, pentru că nu ne mai putem baza pe poliția noastră...omul ăsta era plecat de atâtea zile și ei nu au făcut nimic, cautau doar filmari...dar pe străzi unu nu am văzut să caute. Ieri străzile erau goale de poliție, doar că noi am cautat de unde a plecat sperâd că sunt șanse...

Polițiștii dorm pe ei. Ia sa le fi disparut cineva din familie sau cineva din lumea publică, că îl cautau zi și noapte pentru a fi găsit. Așa pentru un om de rând, nu dau doi bani

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Suflet rătăcit în bezna, dar nu a lui, a autorităților ....păcat, mare păcat de un om deosebit cum a fost Damian Caprila. Condoleante familiei.”

Condoleante...Poliția Română să vă fie rușineee!!! Mi-e rușine că trăiesc în țara aceasta!! Autoritățile dorm pe ei, nu sunteți în stare de nimic, sunteti egali cu 0!! Cu voi sau fără voi tot aia e!

Ne pare nespus de rău, ieri l-am căutat total opus de unde a plecat...rușine poliției că nu s-a organizat cum trebuie, desigur dacă era unul din părinții lor era găsit imediat!!!

Condoleanțe familiei! Am sperat în fiecare zi ca va fi găsit! Autoritățile s-au implicat foarte târziu,,doar la insistențele familiei!

Poliția nu se implică. Nici jandarmeria. Nici armata. Nimeni. Suntem pe cont propriu. Păcat de omul asta și păcat de țara asta”

Poliția asta..vigilentă...unde a fost..întreb și eu? Din păcate au alte preocupări...sărmanul suflet..zici că era pe Marte....Dumnezeu să-l odihnească în pace și familiei putere sa treacă peste aceasta pierdere!

Condoleanțe familiei. Rușine poliției, ce faceți domnilor??? Dormiți pe voi?? Chiar nu vă pasă, nu aveți părinți, bunici?

13 zile de la dispariție

Familia lui Damian a anunţat dispariţia pe 15 decembrie. Constănțenii s-au mobilizat și au plecat împreună în căutarea acestuia, sperând la o minune.

La data de 15 decembrie, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat, CĂPRILĂ DAMIAN de 63 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța. Acesta a plecat, în mod voluntar, la data de 15 decembrie, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

La momentul plecării, bărbatul purta geacă neagră cu glugă, pantaloni sport de culoare neagră cu dungi albe, fes albastru închis și cizme maro.”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233