dobroge.tv

Live

PANICĂ PE ŞOSEA. O șoferiță de 57 de ani, beată, a fost la un pas să provoace o tragedie. Avea 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat - VIDEO

PANICĂ PE ŞOSEA. O șoferiță de 57 de ani, beată, a fost la un pas să provoace o tragedie. Avea 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat - VIDEO
28 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O şoferiţă de 57 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a urcat beată la volan. Totul s-a petrecut pe un drum naţional din Bihor.

Imaginile suprinse de o cameră de bord pe DN 19 arată că în orice clipă se putea produce o adevărată tragedie. Şoferiţa circulă haotic, iar la un moment dat ajunge pe contrasens unde aproape că intră într-un TIR. A reuşit în ultima clipă să evite impactul. După alte câteva sute de metri loveşte în plin o maşină parcată pe marginea drumului, dar îşi continuă drumul, potrivit observatornews.ro.

A fost oprită, însă, de un echipaj de poliţie în localitatea Biharia. În urma testării alcolemiei, rezultatul a fost de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Marți, 28 decembrie a.c.,la ora 08.15, la intersecția D.N.19 cu strada Szent Péter din localitatea bihoreană Biharia, în urma unui apel 112, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au oprit în trafic un autoturism care circula dinspre Satu Nou înspre Oradea și care prezenta avarii în partea dreapta față. La volanul autoturismului a fost identificată o femeie de 57 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor. Aceasta este bănuită că, în timp ce conducea autoturismul respectiv pe raza localității Biharia, ar fi acroșat un autoturism care era parcat în fața unui imobil, pe partea dreaptă a drumului național, iar apoi și-a continuat deplasarea. Evenimentul rutier a fost fără victime.

În urma testării conducătoarei autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia", a transmis IPJ Bihor.

Sursă foto: Facebook Medișan Marius

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233