dobroge.tv

Live

Destin frânt la doar 21 de ani. Durere de nedescris după moartea lui Hoini, lovită de o mașină de poliție: ''E dureros să vezi că o viață de copil se termină așa...''

Destin frânt la doar 21 de ani. Durere de nedescris după moartea lui Hoini, lovită de o mașină de poliție: ''E dureros să vezi că o viață de copil se termină așa...''
28 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Moartea unei tinere de doar 21 de ani a îndurerat o comunitate întreagă. Hoini a fost accidentată mortal de un poliţist aflat la volanul unei autospeciale de poliţie. Accidentul a avut loc luni seară, în localitatea Agnita, judeţul Sibiu. 

Potrivit news.ro, tânăra traversa strada, iar în urma accidentului a decedat. Agentul este cercetat penal pentru accident, dar s-a demarat şi o verificare internă, bărbatul fiind în timpul serviciului.

”În această seară, în jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din oraşul Agnita, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Brădeni, aflat la volanul unei autospeciale de poliţie”, a transmis, luni seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că poliţistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcţia Agnita - Sighişoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă.

”Din păcate, rănile suferite în urma impactului au dus la decesul tinerei. În cauză, se întocmesc actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul”, a mai transmis IPJ Sibiu.

De asemenea, Poliţia Judeţeană Sibiu a precizat că se efectuează verificări interne cu privire la respectarea de către poliţist a normelor de conduita profesională, iar în funcţie de rezultatul anchetei penale, vor fi luate măsuri legale în consecinţă.

Hoini, o tânără iubită de mulţi prieteni. Zeci de mesaje pe reţelele de socializare

"O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleante... Dumnezeu sa o odihnească în pace... Vei Ramane mereu in INIMILE si Gandurile noastre"

"Viața e nedreaptă!!!!

Un om frumos la suflet și la chip a plecat prea devreme!!

A fost o luptătoare, un copil care și-a dorit o viață mai bună, o viață cu prieteni mulți și lipsită de griji. A muncit din greu de la vârsta de 16 ani ca să se întrețină și a fost apreciată pentru tot ce a însemnat ea, Hoini Bartos!

E dureros să vezi că o viață de copil se termină așa, e dureros să crezi că nu mai e!!!

Am cunoscut-o, am îndrăgit-o pentru tot ce a însemnat Hoini, a fost copilul care însuflețea pe toată lumea cu bună dispoziție. Amintirile frumoase împreună cu Hoini vor rămâne pentru totdeauna!

Am avut o ultimă intalnire in luna octombrie la școală, era mândră si bucuroasă pentru tot ceea ce a realizat, avea regrete că a terminat școala și nu mai este împreună cu colegii ei!!

Nu te voi uita Hoini, nu voi uita amintirile împreună, nu voi uita veselia ta si bunătatea sufletească!

Drum lin în ceruri, odihnește-te în pace!!"

"Dumnezeu să te odihnească in pace, mult prea tanara si frumoasa.. aveai o viata inainte de trait! Nici nu imi imaginam că tu puteai fi... sincere regrete, și condoleanțe familiei și prieteniilor!"

"Adio prietenă dragă

Sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Este foarte amar să-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude și prieteni și este de două ori mai amar dacă ne părăsesc oameni tineri, frumoși și talentați. Dumnezeu să-i odihnească sufletul"

"Nu îmi vine sa cred ca mi-am pierdut cea mai buna prietena. Ai fost ca o sora și acum nu te mai am Drum lin spre cer suflet drag"

"Drum lin spre îngeri suflet blând si curat mult prea repede ai părăsit lumea asta aveai tot viitorul în fața"

"Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet frumos ai plecat prea devreme"

"Cuvintele nu își mai au rostul Draga mea prietena nu te voi uita nici o data Dumnezeu sa te odihneasca"

"Hoini , draga mea, nu pot sa credddd !!!!!Dumnezeu sa te odihnească, suflet drag și bun"

"Nu am cuvinte nu pot sa cred ca este adevărat, mi-ai lăsat un gol în inima,Dumnezeu sa te odihnească în pace ai fost o fata minunata, vei rămâne în amintirea și în inima mea mereu"


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233