dobroge.tv

Live

IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL. Un om al străzii a fost bătut cu bâte şi umilit de trei copii, în noaptea de Ajun - VIDEO

27 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Scene revoltătoare au fost filmate în Timişoara acolo unde un om al străzii a fost bătut de trei copii, chiar în noaptea de Ajun.

Bărbatul care doarme între tarabele comercianţilor din Piaţa Doina a fost atacat de trei ori în noaptea de Ajun, conform Tion.ro, care a intrat în posesia unei înregistrări video de pe camerele de supraveghere din piaţă. 

Prima dată în jurul orei 3, când l-au lovit cu bâtele şi l-au fugărit prin piaţă. Cunoscut de localnici şi comercianţi că are probleme psihice, bărbatul era complet dezbrăcat. Peste o oră, minorii au revenit şi l-au mai lovit o tură, acesta scăpând din nou în urma intervenţiei unor persoane din zonă. La ora 7 dimineaţa, copii s-au întors în piaţă şi l-au agresat pentru a treia oară pe omul străzii, care a fost apărat atunci de comerciaţi.

Conform Tion.ro, bărbatul de aproximativ 40 de ani, are nasul rupt şi a fost lovit puternic în zona superioară a corpului.

În urma articolului publicat de Tion, polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma celor trei copii.

„În urma unui articol apărut în presa locală cu privire la faptul că 3 copii ar fi agresat o persoană fără adăpost, la data de 27 decembrie a.c., polițiștii timișeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În acest sens, se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru Tion.

Sursă foto: tion.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233