dobroge.tv

Live

Doi şoferi au evitat o tragedie. Au reuşit să oprească un şofer beat de TIR şi i-au luat cheile: ''A dat cu picioarele după noi, să ne lovească'' - VIDEO

27 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi şoferi au evitat producerea unei tragedii după ce au avut curajul să oprească în trafic un şofer de TIR din Belarus care a urcat beat la volan. Totul a avut loc în a doua zi de Crăciun, în Bihor, pe DN 79, între Mădăras şi Inand.

Citeşte şi: Alin este poliţist şi unul dintre tinerii care au oprit un şofer beat de TIR. ''Au reușit în a doua zi de Crăciun să oprească o adevărată tragedie''

Imaginile filmate chiar de către cei care l-au oprit pe şoferul din Belarus arată cum TIR-ul rulează cu viteză, scăpat de sub control. Mastodontul a intrat de nenumărate ori pe contrasens, fiind "bliţuit" de şoferii care veneau din sens opus. La un moment dat se vede cum unul dintre aceştia chiar iese pe acostament pentru a evita un impact frontal cu TIR-ul care gonea pe contrasens.

Pentru a-l determina să oprească, şoferul din spatele TIR-ului a claxonat insistent pe mai multe porţiuni de drum. Degeaba, însă, TIR-istul a gonit în continuare. În cele din urmă, şoferul, din Blarus, a oprit pe marginea drumului, moment în care două persoane i-au luat cheile şi au chemat Poliţia.

"În secundele alea am claxonat crezând ca se va opri. În final, a oprit pe marginea drumului, era geamul deschis şi am apucat să-i iau cheile din contact. M-a ajutat şi un alt bărbat. Şoferul (foto) este rus, iar în momentul în care am deschis uşa, a dat cu picioarele după noi, să ne lovească. S-a calmat când a văzut că i-am luat cheile", a povestit Cătălin Trifa, unul din şoferii care l-au oprit pe TIR-ist, pentru e-bihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, cel de-al doilea bărbat care l-a deposedat de chei pe șoferul băut ar fi Alin Laza, un polițist care se afla în timpul său liber, cu familia în mașină, când a observat manevrele șoferului de TIR. După ce a urcat în cabina individului și l-a imobilizat, a sunat sa-si anunțe șefii.

Oamenii legii, sosiţi la faţa locului, au constatat că şoferul TIR-ului avea o alcoolemie de 1,38 în aerul pur expirat şi l-au dus la Spitalul din Salonta, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

"Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Belarus, care a fost depistat azi, 26 decembrie, la ora 15.14, pe D.N.79, în afara municipiului Salonta, în timp ce conducea un autotren, având o concentraţie alcoolică în aerul expirat peste limita legală de 0,8 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuare de poliţiştii rutieri salontani, sub supravegherea unui procuror", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, pentru ebihoreanul.ro.

Sursă foto: e-bihoreanul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233