dobroge.tv

Live

IPS Teodosie: „Fiecare familie creștină să prăznuiască cu bucurie, cu pace, cu lumină, cu dragoste nașterea pruncului Iisus”

24 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Arhiepiscopul Tomisiului a transmis şi anul acesta tradiţionalul mesaj de Crăciun. Înalt preasfinţia Sa Teodosie ne îndeamnă la pace, armonie și rugăciune. În pragul sfintelor Sărbători ale iernii, sufletele credincioşilor se înnoiesc, se binecuvântează și trec în anul nou mai buni și plini de credință, a spus înaltul prelat. În această perioadă este bine să primim în case și cetele de colindători.

Nașterea Domnului aduce pe răsăritul cel de sus care este fiul lui Dumnezeu și este răsăritul cel de sus pentru că este lumină din lumină. Răsăritul însemnează ivirea soarelui care aduce lumină după noapte. Iată și aici după noaptea robiei păcatului și a morții, răsare fiul lui Dumnezeu.

Această lumină nematerială a fost văzută și de păstori care erau în jurul Bethlehem-ului și făceau de strajă în jurul turmelor lor. Hristos se naște slăviți-l, Hristos din ceruri întâmpinați-l, Hristos pe pământ Înălțați-vă, cântați domnului tot pământul.

Avem Sfânta familie, de aceea fiecare familie creștină să prăznuiască cu bucurie, cu pace, cu lumină, cu dragoste nașterea pruncului Iisus, acum, de Crăciun”, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233