dobroge.tv

Live

Marocanul Ahmed Sami el Bourkadi, suspectul principal în dubla crimă de la Iaşi, arestat pentru 30 de zile. Decizia este definitivă

Marocanul Ahmed Sami el Bourkadi, suspectul principal în dubla crimă de la Iaşi, arestat pentru 30 de zile. Decizia este definitivă
23 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ahmed Sami el Bourkadi, principalul suspect al crimei petrecute la Iaşi, în cartierul Moara de Vânt, va sta în arest pentru următoarele 30 de zile. Marocanul este acuzat că i-a ucis pe Youssef A. şi pe iubita acestuia, Vanessa B., într-o vilă din Iaşi. Decizia a fost luată joi, 23 decembrie, la Curtea de Apel Iaşi şi este definitivă.

Marocanul a fost dus încătuşat la Parchet, unde va fi audiat în următoarele ore.

„Părinţii lui au văzut că era calm, că îşi susţine nevinovăţia şi ei speră că lucrurile stau, într-adevăr, aşa cum susţine el. Cât tânărul a fost în Italia, el şi-a contactat rudele, o mătuşă din Canada, familia lui din Maroc. Le-a spus să aibă încredere în el, că îşi cere scuze că au trecut prin aşa ceva. Familia lui trece prin clipe foarte grele. El a fost un copil exemplar, dintr-o familie bună de medici farmacişti, nu a creat probleme, a avut note bune la şcoală, niciodată nu a creat absolut nicio problemă şi din cauza asta nu s-a gândit nimeni cum ar fi putut fi implicat în aşa ceva”, a declarat Raluca Andrei, avocatul lui Sami el Bourkadi, înainte ca acesta să ajungă la Tribunalul Iaşi.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins marţi, 14 decembrie, în Italia şi a fost extrădat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi ceruse luni, 13 decembrie, arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi.

Tânărul este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză, la fel ca Youssef, una dintre victime.

Tatăl Vanessei aşteaptă explicaţii

Tatăl Ioanei Vanessa B., tânăra ucisă la Iaşi, alături de iubitul ei, a venit joi dimineaţă, 23 decembrie, la Tribunalul Iaşi, în ziua în care Ahmed el Bourkadi, suspectul numărul unu în cazul crimei din cartierul Moara de Vânt, a fost adus în faţa procurorilor -- detalii aici: NAȚIONAL. Tatăl Vanesei a mers la tribunal pentru a-l întreba pe presupusul ucigaş de ce i-a omorât fata: „Mă doare totul. Vreau să ştiu motivul”


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233