dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Tatăl Vanesei a mers la tribunal pentru a-l întreba pe presupusul ucigaş de ce i-a omorât fata: „Mă doare totul. Vreau să ştiu motivul”

NAȚIONAL. Tatăl Vanesei a mers la tribunal pentru a-l întreba pe presupusul ucigaş de ce i-a omorât fata: „Mă doare totul. Vreau să ştiu motivul”
23 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tatăl tinerei ucise alături de prietenul ei a declarat, joi, că l-ar întreba pe presupusul ucigaş de ce i-a omorât singurul lui copil, bărbatul considerând că agresorul nu a acţionat singur, ci au existat şi alţi complici.

Tatăl Ioanei-Vanesa B., tânăra ucisă în urmă cu două săptămâni alături de prietenul ei, a venit la Tribunalul Iaşi pentru a încerca să-l vadă pe cetăţeanul marocan Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi, acuzat că ar fi comis dubla crimă.

CITEȘTE ȘI: Tatăl Vanesei, sfâșiat de durere după moartea fiicei: „Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era arsă”

Nu am mai vorbit cu procurorul de caz, a zis că ne va anunţa când va fi gata ancheta. Ce aş putea să simt? Ce să simtă un părinte care şi-a înmormântat singurul copil. Am vrut să fiu în sala de judecată să îl văd. Nu ştiu dacă e el sau nu... aş avea multe întrebări. Dacă voi avea vreodată acceptul să îi pun o întrebare, îi voi pune mai multe. Mă doare totul. Vreau să ştiu motivul”, a spus Costel Burlacu, în faţa tribunalului ieşean.

Bărbatul a precizat că nu a discutat deocamdată cu procurorul de caz şi că urmează să se deplaseze împreună cu soţia la locuinţa unde stăteau cei doi tineri, pentru a recupera lucrurile deţinute de fiica sa, potrivit News.ro.

Totul e sigilat acolo. Aş fi mers, dar nu am avut acordul. Vom merge să vedem ce găsim din lucrurile fetei”, a afirmat tatăl tinerei.

Cât priveşte relaţia fetei sale cu tânărul student la UMF, bărbatul a explicat că totul decurgea normal şi că ea era fericită şi mulţumită.

Cetăţeanul marocan Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi, este suspectat că i-ar fi ucis cu mai multe lovituri de cuţit pe Jiynah Youssef, de asemenea student la UMF Iaşi, şi pe prietena acestuia, Burlacu Ioana-Vanesa.

El a fost adus miercuri seară în ţară, pe aeroportul Otopeni, după ce a fost prins la Roma, iar în jurul orei 23.00 a ajuns în arestul Poliţiei judeţului Iaşi -- NAȚIONAL. Tânărul suspectat în cazul dublei crime de la Iaşi a fost adus în ţară

Joi, el a fost prezentat în faţa magistraţilor ieşeni care se vor pronunţa în legătură cu emiterea mandatului de arestare pe numele său pentru 30 de zile.


Sursă foto: bzi.ro / Observatr News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233