dobroge.tv

Live

Constănţenii, chemaţi să-şi unească forţele pentru a ajuta o femeie care-şi caută disperată soţul! ''Dacă instituțiile statului nu și-au făcut treaba, să-l găsim noi''

Constănţenii, chemaţi să-şi unească forţele pentru a ajuta o femeie care-şi caută disperată soţul! ''Dacă instituțiile statului nu și-au făcut treaba, să-l găsim noi''
21 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Se face o săptămână de când o constănţeancă îşi caută cu disperare soţul, iar femeia nu-şi pierde speranţa ca cel care i-a fost alături de ani de zile să mai fie în viaţă.

Familia lui Damian a anunţat dispariţia acestuia pe 15 decembrie. De atunci, bărbatul este de negăsit.

„La data de 15 decembrie, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat, CĂPRILĂ DAMIAN de 63 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța. Acesta a plecat, în mod voluntar, la data de 15 decembrie, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

La momentul plecării, bărbatul purta geacă neagră cu glugă, pantaloni sport de culoare neagră cu dungi albe, fes albastru închis și cizme maro.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 1 Poliție, tel. 0241.559.868 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364”, transmit polițiștii.

"Mii de scuze, știu că lumea se pregătește de sărbători dar vă rog și pe cei care ne cunosc și pe cei care nu, haideți, ajutați-mă să-l găsesc pe Damian Caprila. Dacă instituțiile statului nu și-au făcut treaba, să-l găsim noi. ULTIMA dată 15.12.2021 l-am localizat la Casa de Cultură Constanța , ora 22. De acolo putea pleca în orice parte, chiar putea ieși din oraș pentru că pănă la ora 22 el a mers încontinuu. Deci, rog toți agenții economici, particularități care au camere de luat vederi să verifice începănd cu ora 22. Este mai ușor să se facă treaba aceasta în același timp. Deasemenea , locuitorii care stau în zone unde sunt șantiere, mărginașe, de unde începe cămp, unde sunt hărtoape, gropi, șanțuri, să-și rupă 15 minute din timp și să verifice, că este căzut și nu poate fi văzut de pe străzi. Cei din Medgidia, care se pot organiza, pot veni să-l căutăm prin hărtoape, măcar 1 ora. Cei care nu pot să se deplaseze , să distribuie în toate grupurile, ziarele, televiziunile etc. Știu că cer prea mult dar........asta simt eu. Cine-l găsește să sune la 112 sau 0766305306", a scris soţia acestuia pe Facebook.

Pentru că zilele se scurg, un om cu suflet mare a creat un eveniment pentru găsirea lui Damian. Astfel, toţi constănţenii care vor să ajute sunt aşteptaţi în parcarea din Tăbăcăriei, cunoscută sub denumirea de La Lac, mâine, 22 decembrie, începând cu ora 8: ''Adunare pentru gasirea lui Damian Caprila''

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233