dobroge.tv

Live

PROTESTUL DE LA PARLAMENT. Mai multe mașini au fost vandalizate: protestatarii au scris mesaje cu spray

PROTESTUL DE LA PARLAMENT. Mai multe mașini au fost vandalizate: protestatarii au scris mesaje cu spray
21 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Mai multe autoturisme au fost vandalizate, în curtea Parlamentului, acolo unde protestatarii au reuşit să intre în curte şi au desenat cu spray pe caroseriile maşinilor diferite mesaje. În parcare sunt autoturisme atât ale angajaţilor din instituţie cât şi ale parlamentarilor, scrie news.ro.

CITEȘTE ȘI: Protest în Capitală, susținut de AUR. Aproape 1.000 de persoane cer ca certificatul verde să nu fie introdus

Protestatarii au intrat în forţă în curtea Parlamentului, deşi în zonă erau dispozitive de jandarmi care protejau intrările în Camera Deputaţilor şi în Senat.

Mai multe autoturisme su fost vandalizate de către cei care au intrat în curte. Protestatarii au scris cu spray pe caroseria maşinilor.

Deputatul AUR George Simion afirma că protestatarii au fost provocaţi de şoferii parlamentarilor, care ar fi arătat semne obscene către cei care au venit la Parlament, pentru a se opune certificatului verde la locul de muncă.

Mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România, vandalizate

Potrivit HotNews, mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de către protestatari, în curtea Senatului. Însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București, David Muniz s-a întâlnit marți cu președintele Senatului, Florin Cîțu. Liderul PNL a plecat de la Senat iar întâlnirea cu ambasadorul Japoniei nu a mai avut loc.

Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat la Antena 3, că ambasadorul Japoniei s-a aflat în imposibilitatea de a ieși din Parlament, din cauza protestatarilor care au pătruns în curte și au încercat să forțeze intrarea în clădire. „Nu s-a putut efectua accesul exterior, însă cu sprijinul SPP, al Jandarmiei şi al celor din protocolul Parlamentului, am reuşit să asigurăm ieşirea ambasadorului, în condiţii de securitate”, a declarat Titus Corlățean.

Mașinile oficialilor străini ar fi fost scrise cu graffiti, potrivit surselor citate. În acest moment toate intrările și ieșirile Parlamentului sunt blocate de SPP, după ce aproximativ 1000 de protestatari AUR au forțat intrarea în curtea Senatului, încercând să intre în clădire.

Jandarmeria București a transmis printr-un comunicat de presă că până la acest moment nu a fost folosită forța și nu s-a recurs la mijloacele din dotare.


Sursă foto: news.ro 

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233