dobroge.tv

Live

Haos în Gara Constanţa. Din cauza grevei, unii constănţeni au pierdut vacanţele planificate pentru Crăciun: ''Suntem cu copiii şi stăm în frig''

20 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Decizia CFR-iștilor de a opri lucrul s-a răsfrânt asupra călătorilor. Trenurile au avut întârzieri chiar și de 150 de minute. Mulți își cumpăraseră deja bilete și au aflat abia când au ajuns în gară că nu mai pot pleca la ora programată. Unii și-au cerut banii înapoi, alții au așteptat. Situația a fost mai grea însă, pentru cei care aveau alte legături din Bucuresti sau aveau zboruri planificate.

Constănțenii care trebuiau să ajungă luni în altă parte cu trenul s-au trezit blocați în Gară. Din cauza grevei, mai multe trenuri au avut întârzieri. Nemulțumirea oamenilor a fost însă altă, că nu au fost anunțați din timp.

Trenurile au avut sute de minute întârziere motiv pentru care unii constănțeni și-au pierdut răbdarea.

“Am făcut scandal la Informaţii şi am întrebat de ce nu ne spun dacă e grevă. Suntem cu copiii şi stăm în frig. Nu ne-a anunţat şi avem bilete luate de două, trei zile şi trenul nu pleacă. Aşa ceva nu se poate, e urât”, a spus un constănţean.

Au fost și oameni care aveau cumpărate bilete de avion și urmau să plece în vacanță. Însă, din cauza grevei au pierdut zborul.

“Oamenii au avioane, au probleme, trebuie să ajungă la Bucureşti şi ei fac grevă spontană, nu se dau bilete. Alţii şi-au luat bilete şi acum trebuie să-şi ia banii înapoi”, a spus un alt constănţean.

Potrivit reprezentanților CFR, pasagerii care au bilete la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea celor achiziționate și neutilizate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233