dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Profesoară anchetată după ce și-a înjurat elevii și a țipat la ei: „Lăsaţi-mă dracului în pace. A murit asta? Ziceţi, mă, a murit sau nu?”. AUDIO

19 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O profesoară de la Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia va fi cercetată disciplinar de Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa, în urma unor ieşiri necontrolate în faţa elevilor. De frică, elevii au făcut publice mai multe înregistrări audio. Şi Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, scrie Adevărul.

Speriaţi şi intimidaţi de ieşirile halucinante ale cadrului didactic, elevii au înregistrat-o pe aceasta şi au făcut publice discursurile pe care femeia le ţine în faţa clasei, anunţă obiectiv.net. Elevii sunt jigniţi de fiecare dată, adresându-li-se cuvinte injurioase. Ultima dată, profesoara din Slobozia s-a enervat că a fost chemată Ambulanţa după ce unei fete i s-a făcut rău la şcoală.

Profesoara Şerban C. susţine că astfel de „drame nu-i plac” şi că fata a leşinat din cauză că avea test la matematică, nicidecum că are o problemă reală de sănătate.

Tot proastă e şi tot o să rămână corigentă. (…) Uitaţi-vă la mine, măi. tâmpiţilor, când vă spun să număraţi, îmi spuneţi câte. Bă, m-aţi auzit? Pe mine să nu mă mai puneţi într-o astfel de situaţie! Că m-am săturat de rahaturile voastre. M-am săturat. (…) Lăsaţi-mă dracului în pace. Nu îmi plac dramele astea. Nu îmi plac. A murit asta? Ziceţi, mă, a murit sau nu? Atunci, ce p…a mă-sii s-a întâmplat aici? Cum adică i s-a făcut rău? Păi şi chemi ambulanţa? Cum chemaţi voi ambulanţa, mă? Fără să anunţaţi pe nimeni, fără nimic”, le striga diriginta, deşi directoarea liceului încerca să-i explice că dumneaei ştia că aceştia au fost întâi la cabinetul medical şi acolo s-a decis să se cheme ambulanţa, precizează obiectiv.net.

Le spune să se arunce de pe pod

Copiii spun că se simt intimidaţi de fiecare dată când profesoara intră la ore, pentru că jignirile şi ameninţările cadrului didactic nu mai contenesc.

Elevii susţin că se simt timoraţi de fiecare dată când au cursuri cu dumneaei sau ore de dirigenţie, susţinând că un cadru didactic nu ar trebui să aibă un astfel de limbaj şi să se comporte aşa cu ei, indiferent de circumstanţe.

Mai mult, aceasta le spune elevilor care trec prin momente mai grele „să se arunce de pe pod că oricum nu sunt buni de nimic şi nu plânge nimeni pentru ei”, că „dacă încearcă să se omoare şi vor să se taie pe mâini, să o facă mai bine şi să crape odată”, că dacă sunt laşi şi nu pot să se omoare. „Vă omor eu dacă nu sunteţi în stare”.

Conform inspectorului-șef al ISJ Ialomița doamna profesoară și-a dat demisia din funcția de diriginte și și-a recunoscut vina. Este cercetată de o comisie a liceului și în același timp IPJ Ialomița a deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit Digi 24, de când s-a întâmplat acest eveniment, de vinerea trecută, profesoara de Limba Franceză nu a mai venit la școală și conform unor surse din anchetă, se pare că i s-ar fi făcut rău și chiar s-a prezentat la UPU a Spitalului din Slobozia


Sursă foto: Antena 3

Sursă video / audio: Youtube Obiectiv Ialomița

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233