dobroge.tv

Live

Un accident cumplit a îndoliat zeci de suflete. Familia şi prietenii au sperat într-o minune, dar Ovidiu s-a stins pe patul de spital: ''De azi, de zâmbetul ăsta se vor bucura îngerii''

Un accident cumplit a îndoliat zeci de suflete. Familia şi prietenii au sperat într-o minune, dar Ovidiu s-a stins pe patul de spital: ''De azi, de zâmbetul ăsta se vor bucura îngerii''
18 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident a distrus o familie şi a îndurerat zeci de oameni care l-au cunoscut pe Ovidiu M., un băiat de doar 24 de ani, din Botoşani. Destinul său i-a fost curmat prea devreme, iar apropiaţii sunt în stare de şoc. Toţi au sperat că Ovidiu va mai primi o şansă la viaţă, dar s-a stins pe patul de spital cu o zi înainte de a suferi o intervenţie chirurgicală dificilă.

Potrivit monitorulbt.ro accidentul a avut loc luni la amiază, în localitatea botoşăneană Zăiceşti. Din cauze încă necunoscute, maşina pe care o conducea Ovidiu s-a izbit de un camion. Împactul a fost unul devastator, iar tânărul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii sale. a fost nevoie de intervenţia a două echipaje de la Descarcerare pentru a putea fi scos. Ovidiu a fost preluat în stare critică şi transportat de urgenţă la spital.

Familia s-a rugat şi a sperat ca tânărul să supravieţuiască. A fost lansat şi un apel la donare de sânge pentru că tânărul urma să fie supus pe 20 decembrie la o operaţie grea. Ovidiu s-a stins însă astăzi, pe patul de spital, acolo unde a luptat pentru viaţa lui zile în şir. 

Pe reţelele de socializare au apărut zeci de mesaje de condoleanţe ale celor care l-au cunoscut şi apreciat pe Ovidiu. Toţi îl descriu ca fiind un om blând, vesel şi un luptător.

"De azi, de zâmbetul ăsta se vor bucura îngerii.. Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că ai plecat pentru totdeauna..."

"Ai fost un om minunat, vei rămâne mereu în sufletele noastre. Odihnește-te în pace!"

Dumnezeu să vă dea putere în acest moment dureros Ancuta Muscalita ! Sincere condoleanțe!

"Drum lin, Ovidiu, prea repede si tanar ai plecat....multa putere familiei in aceste clipe grele."

"Ultimul zambet.. Rămas bun, om bun! Trist, foarte trist...S-a stins din viata, Ovidiu M.Ieri s-a făcut un apel, pentru a dona sange.. azi a plecat... Avea doar 24 de ani, tânăr...A părăsit aceasta lume!!Dumnezeu sa intareasca familia!"

Dumnezeu sa te ierte, Muscalita Ovidiu!! Sincere condoleante familiei!! ???? Ancuța, cuvintele sunt de prisos... Ai grija de tine si de părinți si multă putere!

"E atât de dureros sa stiu ca nu ma mai pot intalni cu persoana care a insemnat atat de mult in sufletul meu! Un tanar, ca si mine si tine muncitor, având vise si planuri, plin de simtul umorului, bland, milos, credincios, având simtul sacrificiului, iubitor,familist, implicat, foarte bun pianist si sofer, recunoscator, luptand din greu in Romania sa castige un ban cinstit, atât cat sa traiasca, sacrificand noptile si orele in care somnul e atât de dulce pentru fiecare din noi..Ne vei lipsi atât de mult tuturor celor care am avut ocazia sa te cunoastem!Imi doresc atât de mult sa ne revedem atunci când Dumnezeu va pune capat pacatului de pe pamant si va veni sa ne ia cu El in ceruri unde pacatul, durerea, lacrima si suferinta nu vor mai exista!.Ne vom aminti mereu de tine, de felul tău frumos de a fi, de dăruirea pe care ai avut.o pt cel de aproape! Un verisor deosebit, mereu vesel! O sa ne lipsești mult"

"Dumnezeu sa te ierte...Te-ai dus de printre noi prea devreme! "

"Un Băiat Respectuos și Super, de Treaba și Mereu Zâmbitor. Fără Cuvinte Drum Lin Suflet Minunat"

"Vei rămâne mereu in sufletele noastre ! Nu știm de ce Dumnezeu îngăduie anumite lucruri ca sa se întâmple si nici nu cunoaștem planurile sale.. uneori ni se par nedrepte căile Lui si strigam la El cu durere sfâșietoare “De ce, Doamne ? De ce el? “ .. Prea repede .. Ovidiu a fost si va fi mereu in sufletele noastre acel baiat timid la prima vedere ( pentru mine ) bun si devotat, care niciodată nu ar fi spus “Nu” sa predice chiar si vinerea seara când unii dintre noi eram foarte obosiți si adormeam la biserica si totuși el nu înceta sa zâmbească si sa fie acolo trup si suflet.Ne rămân doar amintirile frumoase .. amintirile când cântam impreuna, când râdeam impreuna si ieșeam impreuna … amintiri vii si mult prețuite .In momente ca astea, nici nu stii ce sa mai spui .. cuvintele sunt de prisos pentru famile .. asa ca nu imi doresc decât sa va strâng tare in brațe...Cu bine, verișor drag !"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233