dobroge.tv

Live

Doliu în lumea radio - Călin Gheorghe, a făcut stop cardiorespirator, în timp ce se afla în mare

Doliu în lumea radio - Călin Gheorghe, a făcut stop cardiorespirator, în timp ce se afla în mare
27 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Lumea radio este în doliu după după ce unul dintre cei mai buni oameni de radio din România, Călin Gheorghe, a murit la mare, pe plaja din Corbu. În dimineaţa de sâmbătă, 25 iulie, Călin Gheorghe era în apă atunci când i s-a făcut rău. Călin Gheorghe a fost scos din apă de oamenii de pe plajă. Pentru salvarea sa au intervenit inclusiv un elicopter SMURD şi şenilata de prim-ajutor din Corbu. O oră s-au chinuit cadrele medicale să-i salveze viaţa, dar, din păcate, efortul acestora a fost în zadar.

Călin Gheorghe era născut în aprilie 1974, în Ilfov, fiind una dintre vocile care au marcat eterul în trecerea sa pe la posturile de radio ProFM, Radio Guerrilla, Seven, Europa FM (unde activa actualmente, din februarie a.c.).

„Călin Gheorghe, fostul nostru coleg şi prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viaţă, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viaţa câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulţumim“, a postat Radio Guerrilla.

„Colegul nostru, Călin Gheorghe, a murit. Avea doar 45 de ani şi a fost răpus sâmbătă de un stop cardiorespirator. Călin era unul dintre cei mai experimentaţi oameni de radio, o voce pe care o auzeam în FM de peste 25 de ani şi care se alăturase Europa FM îmbogăţindu-ne echipa în luna februarie a acestui an. Îl ascultam în fiecare seară de joi, la Pop Rock. Ultima emisiune a fost joi. Acum 3 zile. Iar ieri a venit vestea morţii sale. Dumnezeu să îl odihnească! Noi ni-l vom aminti mereu aşa cum l-am cunoscut“, a scris echipa de la Europa FM.

Și omul de radio Răzvan Exarhu, fost coleg cu Călin Gheorghe la PRO FM, deplânge dispariția acestuia. ”Ultima dată când l-am întâlnit pe Călin Gheorghe mi l-a prezentat pe câinele lui adorabil, Ziggy. Am râs și i-am povestit o întâmplare de la vechiul Pro FM, cu un coleg care ne-a certat pe noi, realizatorii, că suntem inculți, că dăm într-una Bob Marley și că habar n-avem cine e mama lui și ce frumos cântă. Si am căscat toți ochii și am zis: cine e mama lui Bob Marley? Ziggy Marley, fraierilor!”, povestește Exarhu. ”M-am întrerupt din scris, cât am încercat să spun câteva vorbe despre el la Europa FM. Doar că m-a pocnit plânsul și mai pot să spun doar rămas-bun unui om cu o voce după chipul și asemănarea lui: drept, cald și bun. Și piesa asta, pe care o dădeam în neștire la Rondul de noapte, când eram parteneri de show”, a adăugat acesta.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233