dobroge.tv

Live

Constănţenii sunt alături de semenii lor. Tot mai mulţi îşi deschid uşile caselor pentru cei rămaşi pe drumuri! Atenţie unde faceţi donaţiile!

Constănţenii sunt alături de semenii lor. Tot mai mulţi îşi deschid uşile caselor pentru cei rămaşi pe drumuri! Atenţie unde faceţi donaţiile!
18 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Constănţenii nu au rămas indiferenţi la drama semenilor lor. Oamenii cu suflet mare şi-au deschis uşile caselor lor pentru cei care au rămas fără un acoperiş deasupra capului chiar în prag de Sărbători. Zeci de anunţuri au fost postate pe reţelele de socializare, oamenii mobilizându-se să doneze bani, alimente şi haine pentru cei care acum trec prin încercarea vieţii lor.

De altfel, Dobrogea TV a publicat ieri cazul unui militar care se află internat la Terapie Intensivă, singurul rănit grav în incendiul din Km 4-5. Pentru el, s-a făcut şi un apel pe Liga Militarilor Profesionişti: Constănţeni, este nevoie de voi! O mamă şi fiica ei au rămas ale nimănui după incendiu: micuţa de 11 ani are nevoie de îmbrăcăminte, tatăl se zbate să trăiască de pe patul de spital!.

Totodată, cei care vor să facă donaţii, o pot face în continuare la Asociaţia de Proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu nr. 6. Luni, urmează să se deschidă şi un cont pentru toţi cei care vor să doneze pentru zecile de familii afectate de incendiu. Din păcate, sunt şi indivizi care vor să profite de nenorocirea altora, astfel că oamenii atrag atenţia să nu se doneze decât în contul oficial al Asociaţiei, care va fi comunicat în zilele următoare şi nu în contul care circulă pe reţelele de socializare, pe numele lui Adrian B.

"Noi, cei din Asociatia de Proprietari Prelungirea Sgt. Nicolae Grindeanu nr. 6, multumim tuturor celor care sunt solidari cu suferinta noastra, care ne-au transmis un gand bun si care si-au exprimat dorinta de a ne ajuta sa depasim aceasta grea incercare.

Dorim pe aceasta cale sa va informam ca s-au facut demersuri pentru deschiderea unui cont bancar in care se pot face donatii.

Vom face public numarul de cont imediat ce va fi disponibil si va rugam ca donatiile sa fie facute DOAR in contul asociatiei noastre, acesta fiind singurul oficial.

Vom reveni cu actualizari!", se arată într-o postare pe Facebook.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233