dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Unul dintre minorii suspectați că ar fi provocat incendiul a fost reținut: „Dacă la 15 ani dai foc la mașini, ce faci când împlinești 18 ani?”

16 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Unul dintre cei doi copii suspectați că ar fi provocat incendiul din cartierul constănțean Km 4-5 a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorbă de băiatul în vârstă de 15 ani. Potrivit polițiștilor, el va fi prezentat unei comisii și supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, doi minori, de 13 și 15 ani, au fost identificați și conduși la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul zilei de mâine, 17 decembrie a.c., să fie prezentat unei comisii în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru stabilirea discernământului.

În cauză urmează a se lua măsurile legale, prin unitatea de parchet competentă”, transmite IPJ Constanța.

Val de nemulțumiri pe rețelele de socializare

Pe rețelele de socializare, constănțenii sunt revoltați și se întreabă:

Ce căutau ei afară la ora aia?

De ce i-au lăsat părinții să umble pe străzi la ora aia?!

Pai, părinții nu răspund? Ca la ora 1 noaptea cei doi minori ar fi trebuit sa fie în pat, visând

La ce copii sunt în ziua de azi nu te mai miră nimic”

Dacă la 13 și 15 ani ești la ora 1 noaptea afara și dai foc la mașini, atunci ce vor face astia după ce împlinesc 18 ani?

Reamintim că cei doi minori suspectaţi în cazul incendiului de la blocul din municipiul Constanţa au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti -- detalii aici: CONSTANȚA. Doi copii de 13 și 15 ani ar fi lăsat pe drumuri sute de oameni, în prag de sărbători: „Ce căutau ei în stradă la ora aia?”

Pe imaginile surprinse de o cameră aflată vizavi de blocul respectiv se observă momentul unei explozii, iar apoi două persoane fug în direcţia opusă -- detalii aici: CONSTANȚA. Momentul izbucnirii incendiului devastator, surprins de camerele de supraveghere: doi copii s-ar fi jucat cu petarde în parcare. VIDEO


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233