dobroge.tv

Live

Tânărul suspectat de uciderea Vanesei şi a lui Youssef va fi extrădat în România săptămâna viitoare

Tânărul suspectat de uciderea Vanesei şi a lui Youssef va fi extrădat în România săptămâna viitoare
16 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Autoritățile italiene au admis extrădarea studentului suspectat de dublul asasinat comis săptămâna trecută de la Iași. Ahmed Sami El Bourkadi, în vârstă de 20 de ani, va fi adus în România pe 21 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Tatăl Vanesei, sfâșiat de durere după moartea fiicei: „Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era arsă”

Procurorii au căutat alte probe care să ajute la lămurirea acestei situaţii, au fost luate mai multe lucruri de ale studentului suspect în acest caz, inclusiv de haine.

Potrivit Observator News, avocatul suspectului a făcut o contestaţie pentru măsura arestării preventive în lipsă, dată de instanţa de aici din România. Tot avocatul a mai spus că principalul suspect în acest caz cooperează cu autorităţile din Italia, ba chiar ar fi solicitat să fie adus în România cât mai repede posibil pentru că îşi doreşte să fie audiat, să spună propria variantă asupra acestei poveşti.

Nici până acum nu există deocamdată cel puţin un motiv concret asupra faptelor. Se pare că principalul suspect îşi luase bilet dus-întors Roma în urmă cu trei săptămâni şi ar fi avut de gând să revină în ţară înainte de a fi prins.

Reamintim că, în ziua în care Vanesa, tânăra studentă de la UMF Iaşi, ucisă cu sânge rece în vila în care locuia cu chirie, era condusă pe ultimul drum, principalul suspect în cazul crimei a fost prins în Italia -- detalii aici: În ziua în care Vanesa era înmormântată, a fost prins presupusul criminal, în Italia. Marocanul era proaspăt bărbierit şi ieşise să îşi cumpere ţigări

Ioana Vanesa B., 23 ani, şi Youssef A., 25 ani, doi studenţi la UMF Iaşi, au avut parte de un sfârşit cutremurător în vila pe care o închiriaseră şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Pe trupurule lor anchetatorii au găsit urme de zeci de lovituri de cuţit. Tinerii fuseseră înjunghiaţi în zona gâtului, spate şi mâini, după care trupurile lor au fost incendiate -- detalii aici: Vanesa şi Youssef au fost ucişi şi incendiaţi în vila în care locuiau cu chirie. Mesaj tulburător al tatălui: ''Te voi purta mereu în sufletul meu...Prințesa lui tata..''


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233