dobroge.tv

Live

În ziua în care Vanesa era înmormântată, a fost prins presupusul criminal, în Italia. Marocanul era proaspăt bărbierit şi ieşise să îşi cumpere ţigări

În ziua în care Vanesa era înmormântată, a fost prins presupusul criminal, în Italia. Marocanul era proaspăt bărbierit şi ieşise să îşi cumpere ţigări
16 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

În ziua în care Vanesa, tânăra studentă de la UMF Iaşi, ucisă cu sânge rece în vila în care locuia cu chirie, era condusă pe ultimul drum, principalul suspect în cazul crimei a fost prins în Italia.

Citeşte şi Vanesa şi Youssef au fost ucişi şi incendiaţi în vila în care locuiau cu chirie. Mesaj tulburător al tatălui: ''Te voi purta mereu în sufletul meu...Prințesa lui tata..''

Potrivit adevarul.ro, carabinierii l-au reţinut pe marocan pe o stradă din capitala Italiei, iar acum tânărul va fi extrădat şi judecat în România. După ce autorităţile au stat de vorbă cu mai mulţi cunoscuţi de-ai celor doi tineri ucişi, venise rândul marocanului, care nu a putut fi găsit în imobilul din bulevardul Independenţei, acolo unde locuia. Astfel, poliţiştii au mers pe această pistă, descoperind că tânărul de 21 de ani îşi cumpărase un bilet de avion spre Roma încă de acum o lună, iar sâmbătă, 11 decembrie, a zburat spre capitala Italiei, din Iaşi.

Greşeala care le-a uşurat munca autorităţilor a fost făcută marţi, 14 decembrie, chiar în ziua înmormântării Ioanei Burlacu, cea de-a doua victimă a crimei, când marocanul a ieşit să îşi cumpere ţigări, fiind prins de către poliţiştii italieni, care erau deja în alertă, după ce presupusul criminal fusese dat în urmărire internaţională.

Un alt aspect care i-a ajutat pe poliţişti în anchetă este bandajul pe care tânărul îl avea la mână. Medicii ieşeni au declarat că un tânăr cu nume de rezonanţă arabă a venit pe data de 9 decembrie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon”, cu o rană la o mână. Suspectul a primit primul ajutor, fără a trezi suspiciuni, după care a plecat spre casă. În momentul în care a fost prins de către autorităţile italiene, El Bourkadi era proaspăt bărbierit, dar purta aceiaşi ochelari cu care plecase de pe Aeroportul din Iaşi.

Conform primelor informaţii, se pare că tânărul nu s-a opus arestării. Ahmed el Bourkadi aşteaptă acum să fie extrădat şi judecat în România, unde anchetatorii vor încerca să afle dacă suspectul a avut şi un complice. Marocanul se afla în Italia împreună cu iubita sa, însă poliţiştii nu ştiu, deocamdată, dacă aceasta a avut vreun rol în crima din Moara de Vânt: Tatăl Vanesei, sfâșiat de durere după moartea fiicei: „Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era arsă”

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233