dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Un cerşetor flutură un teanc de bani prin faţa unui şofer: 'Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile' - VIDEO

27 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Cerşetori îmbogăţiţi de mila oamenilor. Cam aceasta ar fi concluzia dacă vizionăm clipul video postat de Primăria Constanţa pe pagina sa de Facebook. Din dialogul dintre un cerşetor şi un şofer constănţean aflăm cât câştigă pe zi cel ce apelează la mila semenilor, iar cifra este impresionantă, având în vedere că unii muncesc o lună de zile pentru un salariu de mizerie.

În imagini se vede cum cel care cere bani flutură teancul de bancnote prin faţa şoferului şi-i spune acestuia: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”.

Primăria municipiului Constanţa face un apel la oameni să nu încurajeze fenomenul, să spună STOP cerşetoriei. „Doar în ultima lună colegii noştri din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa au aplicat 70 de sancţiuni, în cuantum de 9.500 lei”, spun reprezentanţii primăriei.

Constănţenii şi turiştii care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului pot să sune la numerele de telefon ale Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233