dobroge.tv

Live

Silviu Coșa, despre Spitalul de Boli Infecţioase: Sunt nişte probleme legate de instalaţia electrică originală

Silviu Coșa, despre Spitalul de Boli Infecţioase: Sunt nişte probleme legate de instalaţia electrică originală
15 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, a afirmat, miercuri, că la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, închis în urmă cu două luni şi jumătate după izbucnirea unui incendiu în care şapte persoane au murit, sunt probleme legate de instalaţia electrică originală, dar şi că Inspectoratul de Stat în Construcţii aşteaptă rezultatul unei expertize în legătură cu modul în care poate funcţiona clădirea.

Silviu Coşa a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, ce se mai întâmplă cu Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

În momentul de faţă erau nişte probleme legate de instalaţia electrică originală, chiar dacă instalaţia electrică suplimentară fusese remediată. Instalaţia electrică originală aferentă clădirii se părea că nu este nici ea conformă. Avusesem o discuţie şi cu Inspectoratul de Stat în Construcţii, aştepta rezultatul unei expertize astfel încât să facă recomandări privind modul în care poate funcţiona clădirea”, a transmis prefectul Constanţei.

La 1 noiembrie, Prefectura Constanţa anunţa că Spitalul Clinic de Boli Infecţioase ar putea fi redeschis parţial în luna decembrie -- detalii aiciCONSTANȚA. Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ar putea fi redeschis parțial în decembrie

De asemenea, tot la începutul lunii noiembrie, Primăria Constanţa informa că va face o investiţie de 5 milioane de euro la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, lucrările având ca scop creşterea eficienţei energetice a clădirii -- detalii aiciSpitalul Clinic de Boli Infecțioase va fi reabilitat. Vergil Chițac: „Investiția se ridică la 25 de milioane de lei”

Reamintim că un puternic incendiu a izbucnit, în 1 octombrie, la secţia de ATI a Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, şapte pacienţi pierzându-şi viaţa. Toţi pacienţii au fost evacuaţi şi internaţi în unităţi medicale din judeţul Constanţa. Ulterior, alte cinci persoane transferate de la Spitalul de Boli Infecţioase şi-au pierdut viaţa -- detalii aici:  FILMUL UNEI TRAGEDII. Oameni care au venit la spital să se salveze au murit în chinuri! Durere şi revoltă la Infecţioase în timp ce corpuri carbonizate sunt scoase pe targă


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233