dobroge.tv

Live

Scandal în parcarea unui club din Mamaia: trei tineri beţi s-au luat la bătaie

Scandal în parcarea unui club din Mamaia: trei tineri beţi s-au luat la bătaie
26 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Trei bărbaţi s-au luat la bătaie în parcarea unui club din Mamaia, conflictul fiind aplanat de o echipă de jandarmi. Unul dintre cei trei scandalagii a ajuns la Spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, în jurul orei 6.15, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel la 112, despre un scandal care ar fi avut loc în parcarea unui club din staţiunea Mamaia.

“La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, care se aflau în stare de ebrietate, au participat la scandalul în cauză, conflictul fiind aplanat de către o echipă de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, care se afla în timpul exercetării atribuţiilor de muncă în zona menţionată. Astfel, jandarmii au sancţionat contravenţional persoanele în cauză, conform Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Unul dintre bărbaţi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind în stare avansată de ebrietate şi având escoriaţii la nivelul palmelor şi genunchilor.

Până în prezent niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233