dobroge.tv

Live

Spital de Pediatrie la Constanța. Cristina Schipor: Dacă Hotărârea pentru finanțare va fi dată în 2022, probabil în 2024 va fi gata

14 decembrie 2021
Publicitate

Primul spital de stat construit în Constanța după 1989 va fi de pediatrie. Unitatea medicală va fi ridicată pe locul fostului spital CFR din cartierul Palas, care a fost dat de Ministerul Sănătății în administrarea Direcției de Sănătate Publică în 2018. În prezent, toate actele necesare, inclusiv certificatul de urbanism, au fost depuse la Compania Națională de Investiții.

Doi ani de finalizare din momentul în care va fi Hotărârea de Guvern prin care suntem finanțați. Dacă va fi în 2022, probabil în 2024 să fie gata. Gândiți-vă că am început în 2019, suntem în 2021, sfârșitul anului. Deci lucrurile se întâmplă destul de greu. La anul, în mod normal, ar trebui să, eu zic ianuarie, februarie, să trecem de Comisie.

Vor fi 96 de paturi. Avem Diabet, Oncologie, Ortopedie, Medicală, Neurologie, avem sală de operație și câteva paturi. Nu se putea face acolo o clădire foarte înaltă deoarece este un cartier de case”, a declarat Cristina Schipor, director DSP Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233