dobroge.tv

Live

Tatăl Vanesei, sfâșiat de durere după moartea fiicei: „Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era arsă”

Tatăl Vanesei, sfâșiat de durere după moartea fiicei: „Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era arsă”
14 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia Vanesei, tânăra studentă la Medicină ucisă și incendiată la Iași, alături de iubitul său. Tatăl fetei nu crede în varianta unui singur făptaș.

Ioana Vanesa B., 23 ani, şi Youssef A., 25 ani, doi studenţi la UMF Iaşi, au avut parte de un sfârşit cutremurător în vila pe care o închiriaseră şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Pe trupurule lor anchetatorii au găsit urme de zeci de lovituri de cuţit. Tinerii fuseseră înjunghiaţi în zona gâtului, spate şi mâini, după care trupurile lor au fost incendiate.

Nu știu, nici nu am cuvinte... As vrea doar să-l văd în fața mea (n.r. pe suspect). Atunci aș lua o decizie. Ar merita multe, dar în primul rând să fie prins, să fie prinși, că sigur nu este unul singur... Nu îl cunoșteam pe băiat, nu l-am văzut niciodată. Nu am apucat. Erau de un an și ceva... Ioana era foarte fericită. Am stat de vorbă cu ea și marți. Urma de Crăciun să fim împreună. Ea nu trebuia să plece în Belgia. Urmau în ianuarie să plece in Belgia dar nu a mai apucat”, a declarat tatăl tinerei pentru Observator News.

Bărbatul spune că și-a văzut fiica și este convins că s-a luptat cu atacatorul. Însă, din păcate, fără niciun rezultat.

Își dorea multe de la viață. Își dorea fericirea. Dar acuma din păcate nu a mai avut parte. Este cumplit și dureros în același timp. Pentru noi a fost un șoc extrem de mare. Mama a venit din Danemarca. Ne-au promis că o să îl prindă. Și că o să ne spună totul. Deocamdată nu ne-au dat nici un indiciu, e în desfășurare ancheta. Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era plină. Arsă. Deși au spus că nu a fost arsă. Era arsă pe mâini și pe picioare...”, a mai povestit tatăl pentru sursa citată.

Principalul suspect, prins în Italia

Poliţia Română a anunțat astăzi că tânărul suspectat de uciderea unui student marocan şi a prietenei acestuia, la Iaşi, a fost prins la Roma, în urma cooperării cu autorităţile din Italia.

Prin cooperarea dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia (Poliţia Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracţiunea de omor, din judeţul Iaşi. Cel în cauză a fost localizat şi reţinut, în Roma”, a transmis Poliţia Română -- detalii aici: Tânărul suspectat de uciderea Vanesei şi a lui Youssef a fost prins în Italia

Poliţia Română a anunţat, luni, că a fost dat în urmărire El Bourkadi Ahmed Sami, cetăţean canadian născut în 25-06-2001, domiciliat în judeţul Iaşi.Pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

Tânărul, de origine marocană, este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi. Surse oficiale afirmă că suspectul s-ar fi prezentat la spital pentru a fi pansat, după care ar fi fugit din ţară -- detalii aici: Un coleg de facultate, suspectul principal în cazul crimei care a şocat o ţară întreagă. Vanesa avea 33 de plăgi tăiate, pe corp


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233