dobroge.tv

Live

Un moment de teribilism i-a adus sfârşitul. Bogdan a lăsat în urmă o fetiţă, soţia şi părinţii sunt devastaţi de durere: ''Puiul mamei drag...''

Un moment de teribilism i-a adus sfârşitul. Bogdan a lăsat în urmă o fetiţă, soţia şi părinţii sunt devastaţi de durere: ''Puiul mamei drag...''
14 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O familie din judeţul Botoşani trece prin momente grele după un accident în urma căruia un tânăr de doar 23 de ani şi-a pierdut viaţa. Bogdan a lăsat în urmă o fetiţă care va creşte fără tată, o soţie îndurerată şi o familie devastată de durere. Un alt tânăr de 19 ani, pasagerul din dreapta, se zbate între viaţă şi moarte.

Bogdan nu a putut fi salvat

Tragedia a avut loc în noaptea de luni spre marți, pe drumul ce străbate localitatea Vlăsinești. Potrivit monitorulbt.ro, tânărul de 23 ani se afla sub influența băuturilor alcoolice și se pare că a luat mașina fără permisiunea proprietarului, pentru a face o plimbare nocturnă. Din păcate, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod, iar acul kilometrajului s-a oprit în dreptul cifrei 110. În urma impactului violent, maşina s-a transformat într-un morman de fiare, iar cei doi au rămas captivi.

La fața locului au intervenit două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și ambulanța SMURD cu medic, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit sursei citate, şa sosirea forțelor de intervenție la fața locului, conducătorul auto era scos din mașină de martorii accidentului, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta față era încarcerat. Pompierii l-au scos din autoturism, acesta fiind preluat de echipajul de la Ambulanță.

Din păcate, pentru şofer nu s-a mai putut face nimic. Deşi a fost resuscitat zeci de minute, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Cazul a intrat în atenția poliției, care urmează să stabilească modul de producere al accidentului.

"Drum lin puiul meu"

Toţi cei care l-au cunoscut pe Bogdan sunt şocaţi de vestea morţii sale. Familia sa a transmis mesaje dureroase pe reţelele de socializare.

"Drum lin puiul meu. Dumnezeu sa te aibe in pază sa ne veghezi de sus,Dragostea mea", "Doamneee, de ce mi l ai luat",a scris soţia tânărului pe Facebook.

"Drum lin... Puiul mamei drag, sa te aibe in paza lui si sa ti fie tarana usoara", a scris mama tânărului.

"Cu nemăsurata tristețe am aflat încă de la prima ora a dimineții de moartea cumatrului nostru Bogdan. Gândurile noastre se îndreaptă către tine Claudia, în aceste clipe grele îți suntem alături. Stiu ca rândurile mele nu îți pot alina durerea prin care treci, dar chiar dacă Dumnezeu a hotărât sa va despartă, cu siguranță tot el o sa te ajute sa treci peste necazul asta. Și chiar dacă Bogdan a urcat la ceruri el ți-a lăsat-o pe Rebecca, cel mai de preț dar, care îți va lumina chiar și cele mai gri zile ce vor veni. Condoleanțe, cumatra! Fie ca Dumnezeu sa aibă grija de voi și sa îl primească pe cumatru în Împărăția Lui!Dumnezeu sa îl ierte!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233