dobroge.tv

Live

Jurnalista Lucia Goracci, plângere pe numele Dianei Şoşoacă. Presa italiană, despre scandal: a fost sechestrată în biroul senatoarei şi muşcată de mână de soţul acesteia

Jurnalista Lucia Goracci, plângere pe numele Dianei Şoşoacă. Presa italiană, despre scandal: a fost sechestrată în biroul senatoarei şi muşcată de mână de soţul acesteia
14 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Diana Şoşoacă se află, din nou, în mijlocul unui scandal după ce jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti, susţinând că a fost sechestrată şi că soţul ei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână.

Goracci se afla în Bucureşti împreună cu o echipă de filmare a postului RAI 1 şi reclamă că incidentul a avut loc în biroul de avocatură al Dianei Şoşoacă. Plângerea a fost formulată luni, după scandalul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, unde soţul senatoarei a fost audiat pentru ultraj.

„Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Şoşoacă şi ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare având pe masă mai multe alune şi covrigei. Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie. După acel moment, doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă”, se arată în plângerea citată de antena3.ro.

Şoşoacă a spus că, dacă nu sunt agreate condiţiile pe care ea le hotărăşte, echipa de televiziune poate să plece. Echipa „a ieşit în hol, dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieşim nicăieri. A spus ulterior soţului să sune la poliţie, după ce a început să ţipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă", a mai notat jurnalista Lucia Goracci, care a subliniat că în acel moment a fugit pe scara blocului.

După aproximativ 10 minute, poliţia s-a prezentat la faţa locului şi soţul senatoarei a început să împingă jurnaliştii italieni. După care soţul senatoarei Diana Şoşoacă i-a smuls masca de pe faţă şi a lovit-o în braţ, după care a muşcat-o de mână.

„M-a muşcat de mână, apoi am ieşit afară", a adăugat jurnalista.

În urma scandalului, Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile. 

Potrivit news.ro, Lucia Gorraci are o carieră de mai bine de 20 de ani în jurnalism. A început colaborarea cu Rai în redacţia locală din Sicilia, ca prezentatoare a telejurnalelor. A fost reporter în Orientul Mijlociu, prezentatoare de ştiri, apoi corespondent special în străinătate. În urmă cu opt ani a trecut la canalul de ştiri al grupului media - Rai News24 -, pe post de corespondent internaţional. În august 2021, a fost trimisă la Kabul, după ce talibanii au preluat puterea, relatând operaţiunile de evacuare a refugiaţilor. S-a aflat în ultimul avion de evacuare trimis de guvernul italian, dar s-a întors în Kabul în primele zile ale lunii septembrie.

Sursă foto: Facebook Diana Iovanovici Șoșoacă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233