dobroge.tv

Live

Poliția Română îl caută pe criminalul celor doi tineri măcelăriți la Iași: a mers la Urgență cu o tăietură la mâna dreaptă

Poliția Română îl caută pe criminalul celor doi tineri măcelăriți la Iași: a mers la Urgență cu o tăietură la mâna dreaptă
13 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Poliția Română a publicat, luni seară, o fotografie cu chipul principalului suspect în cazul dublei crime de la Iași. Tânărul din Maroc, pe nume Ahmed Sami El Bourkadi, a fost dat în urmărire.

CITEȘTE ȘI: Un coleg de facultate, suspectul principal în cazul crimei care a şocat o ţară întreagă. Vanesa avea 33 de plăgi tăiate, pe corp

Potrivit unei postări pe site-ul oficial al Poliției Române, pe numele tânărului marocan s-a emis mandat de arestare preventivă pentru omor. „Semnalmente: înălțime: 1,70 m; fața: ovală; ochi: negri; ten: măsliniu; par: negru; semne particulare: poartă barbă”, se arată în anunțul polițiștilor. El este principalul suspect al dublei crime: Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi a iubitei lui, Ioana-Vanesa B.

Magistrații Tribunalului Iași au dispus emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă față de Ahmed Sami El Bourkadi, care, potrivit unor surse, ar fi, de asemenea, student la UMF Iași, la fel ca și victimele sale. Acesta are părinții din Maroc, dar s-a născut în Canada și are pașaport canadian.

Ahmed Sami El Bourkadi deţine şi paşaport canadian, iar anchetatorii nu exclud ca el să fi părăsit deja ţara, motiv pentru care l-au dat în urmărire.

Presupusul criminal a fost la Urgențe

Potrivit bzi.ro, poliţiştii ar fi cerut de la Spitalul Sf. Spiridon o fişă de observaţie în care sunt trecute urgenţele. Suspectul ar fi fost tăiat la mâna stângă. Ahmed Sami El Bourkadi a venit pe data de 9 decembrie 2021. A spus că are 20 de ani, nu a lăsat niciun document. Acesta prezenta o plagă la mâna dreaptă. A fost dus în secția de chirurgie plastică, nu a mai revenit la UPU, ci a plecat acasă.

Pe data de 9 decembrie s-a prezentat în urgenţă o persoană de naţionalitate străină care avea o plagă la mâna dreaptă şi a primit îngrijiri medicale în clinica de Plastică Reconstructivă din cadrul spitalului. Din clinică nu a mai revenit în unitatea de primiri urgente”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD.

Cine sunt tinerii uciși într-o vilă din Iași

Youssef A. se mutase în România, după ce a studiat în Bruxelles, unde se afla fămilia lui şi unde trebuia să ajungă vineri împreună cu iubita sa, Ioana Vanesa B. Cei doi aveau o relaţie extrem de serioasă şi de viitor. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți care fumau narghilea, scrie Ziarul de Iaşi. Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că îi plăcea să conducă motocicleta.

De cealaltă parte, Ioana Vanesa B. era din comuna ieşeană Miroslava. Fata a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi şi urma facultatea de Medicină.

CITEȘTE ȘI: Vanesa şi Youssef au fost ucişi şi incendiaţi în vila în care locuiau cu chirie. Mesaj tulburător al tatălui: ''Te voi purta mereu în sufletul meu...Prințesa lui tata..''


Sursă foto: Poliția Română / Observator News

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233