dobroge.tv

Live

Șofer luat de viitură cu tot cu maşină după ce a încercat să treacă un râu învolburat. O fată îl filmează: ''Aștept să văd dacă treci!'' - VIDEO

13 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunţat că pompierii au intervenit în ultimele 24 de ore la inundații care au afectat case, curți și drumuri din 33 de localități din 11 județe: Argeș, Buzău, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Mehedinți, Maramureș, Prahova, Vâlcea și Vrancea.

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 17 case, 12 beciuri/subsoluri, 13 curți, 3 anexe gospodărești, 1 pasaj pietonal, cât și pentru degajarea a 9 copaci și 1 stâlp de electricitate căzuți pe carosabil, fiind afectate 2 imobile și 1 autoturism. Situații deosebite au fost înregistrate în județele Prahova, Vrancea și Vâlcea, zone în care precipitațiile au produs viituri sau o surpare de teren.

În judeţul Prahova, în localitatea Cheia, un şofer care a încercat să treacă peste apele învolburate ale râului Telejean cu maşina, a fost salvat de pompieri după ce a fost luat de apă cu tot cu autoturism.

Înainte de a se aventura să treacă cu maşina prin apa învolburată, tânărul întreabă o fată dacă vrea se urce cu el în mașină. Aceasta rîde şi-i spune că: “Aștept să văd dacă treci!”. După câteva clipe, începe panica, atunci când maşina este luată de apa Teleajenului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233