dobroge.tv

Live

Experiment Dobrogea TV: cât durează să ajungi din cartierul Tomis Nord în zona Peninsulară, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în miezul zilei

10 decembrie 2021
Publicitate

Ambuteiaje și nervi întinși la maximum pe șoselele din Constanța. Din cauza traficului aglomerat șoferii stau zeci de minute bară la bară. O echipă Dobrogea TV a făcut un experiment astăzi și a plecat din cartierul Tomis Nord, pe bulevardul Aurel Vlaicu, până în zona peninsulară. Fără a fi o oră de vârf, pentru o distanță de aproape șapte km, s-a stat în trafic aproximativ 30 de minute.

Constanța a devenit în ultimul an un oraș supraaglomerat de mașini, iar ambuteiajele se întâlnesc pe majoritatea arterelor. Cozile ce se întind pe distanțe de sute de metri și mersul bară la bară întind la maximum nervii șoferilor din trafic.

Dintr-o dată tot orașul Constanța a devenit un mare șantier, n-ai pe unde să mergi. Bine asta se întâmplă că sunt și multe mașini”, spune un constănțean.

Constănțean: Cam 20-25 de minute. Doi kilometri îi faci și în 20 de minute.

Reporter: Stați bară la bară mult timp?

Constănțean: Aproape.

Foarte aglomerat, foarte. Nu mi se pare nimic normal. În Constanța așa s-a distrus tot”, spune un șofer.

Aceasta este părerea constănțenilor când vine vorba de traficul din orașul nostru. O echipă Dobrogea TV a făcut un experiment și a cronometrat timpul în care a parcurs o distanță de aproximativ șapte km, în miezul zilei, care desparte cartierul Tomis Nord de Zona Peninsulară.

Cozi kilometrice în orașul Constanța. Pe bulevardul Aurel Vlaicu se circulă bară la bară. Vom face și noi un experiment. Ne vom urca în mașină și vom vedea în cât timp vom ajunge în centrul istoric al orașului.

După aproape 30 de minute am ajuns în zona Peninsulară, deși nu ne aflăm la o oră de vârf din zi.

După lăsarea serii, când constănțenii pleacă de la muncă sau pornesc să își facă cumpărăturile, situația se înrăutățește. În opinia șoferilor, principalele motive care stau la baza acestei situații, care pare fără rezolvare, este numărul tot mai mare al mașinilor din trafic, dar și numeroasele lucrările care se desfășoară pe străzile orașului

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233